FOTO – Doliu în lumea muzicală după ce Joni Sledge a murit din cauze suspecte

0 49

Cunoscuta artistă componentă a trupei Sister Sledge a decedat la vârsta de 60 de ani. Joni a pus bazele grupylui care a făcut furori în anii 70 peste Ocean.

Joni Sledge, care împreună cu surorile ei a format grupul Sister Sledge și a înregistrat hit-ul „We Are Family”, a decedat la vârsta de 60 de ani, informează luni Reuters, citat de Agerpres. Sledge a fost găsită fără viață, vineri, în locuința sa din Phoenix, Statele Unite, iar cauza morții nu a fost încă stabilită, conform unui comunicat emis sâmbătă de reprezentanții formației.
Joni Sledge, născută în Philadelphia, a pus bazele grupului Sister Sledge în 1971, alături de surorile ei, Debbie, Kim și Kathy. Pe lângă celebra melodie „We Are Family”, care a ajuns pe locul 2 în topul Billboard Hot 100 și a devenit un hit internațional, formația s-a bucurat de succes și cu piesele „He’s the Greatest Dancer” și „Lost in the Music”, dar și cu „My Guy”, un cover al Motown.
Joni Sledge nu a cântat în mod obișnuit ca lead vocal în cadrul grupului, însă a interpretat o melodie devenită cunoscută, „Reach Your Peak”. Trupa Sister Sledge a susținut o reprezentație în fața Papei Francisc, cu prilejul vizitei acestuia în Philadelphia, în 2015.
„Anunțăm cu tristețe că draga noastră soră, mamă, mătușă, nepoată și verișoară, Joni, a decedat ieri”, scrie în comunicatul transmis de Sledge Family, mai arată sursa citată.

Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând.
Loading...