VIDEO FOTO – Zeci de mesaje de susținere pentru polițistul rănit grav de un TIR. Horațiu e din familie de polițiști

0 421

Colegii și prietenii lui Horațiu Drăgan, tânărul de 25 de ani lovit de un TIR pe autostrada Sibiu – Orăștie, i-au transmis acestuia zeci de mesaje de încurajare. Toți se roagă acum ca acesta să se însănătoșească.

Horațiu Drăgan s-a zbătut între viață și moarte, iar orele de după accidentul suferit luni dimineață pe autostrada Sibiu – Orăștie au fost critice. ’’Are multiple fracturi, a fost operat la rinichi, iar medicii spun ca operatia a fost reusita si au facut tot ce este posibil. Momentan e inca sub anestezie, are sangerari interne. Urmatoarele ore sunt critice si speram sa treaca cu bine’’, ne-a transmis o prietenă apropiată acestuia.

La Mediaș și în mediul on-line colegii, cunoscuții și prietenii lui Horațiu își exprimă compasiunea și susținerea față de tânărul de 25 de ani, agent de poliție la Biroul de Autostrăzi. Acesta a oprit la solicitarea şoferului unui autovehicul staţionat pe banda de urgenţă a sensului de mers Sibiu-Sebeş, iar la câteva secunde după ce a coborât a fost lovit în plin de o altă mașină. De aici a fost transportat cu elicopterul SMURD la Tg. Mureș, acolo unde a fost operat de urgență.
VEZI AICI FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI
Horațiu mai are un frate care este și el polițist, iar tatăl său a fost de asemenea activ în cadrul Poliției Române. Urmăriți mai jos imagini video de la locul accidentului.

Foto: Special Guys All Over The World

Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând.
Loading...