Hairstylistul Paul Paralescu despre tendințele 2017 – Buclele și împletiturile tradiționale sunt must-have-ul coafurilor pentru mirese

0 197

Ziua nunții trebuie să fie perfectă pentru orice mireasă. Rochia e aleasă demult, machiajul la fel, iar coafura e și ea în linii mari stabilită. Dacă însă viitoarele mirese ale anului 2017 nu sunt încă hotărâte asupra felului în care le va arăta părul, hair stylistul Paul Paralescu le dă câteve ponturi despre trend-ul acestui an.

  La modă, dar să îți stea bine
Paul Paralescu, hair stylistul de la MOD Hairdressers spune că primul și cel mai important lucru în alegerea coafurii de mireasă este să îi stea bine viitoarei doamne. ”Eu mereu le sfătuiesc pe miresele care vin la salon să aleagă ceea ce le stă bine. Degeaba se poartă ceva dacă nu se potrivește cu stilul ei. Indiferent de trend trebuie să rămână în zona de confort, dar putem integra tendințele și aici”. Coafura se alege în al doilea rând în funcție de ce va purta mireasa: rochie, cercei, colier, voal.

Bucle romantice și împletituri tradiționale
Tendințele generale în coafurile pentru miresele 2017 înclină către bucle. ”Se merge mult în zona de roamantism, cu bucle, onduleuri de diferite dimensiuni. Ele pot fi lăsate pe spate sau prinse în coafuri lejere”, spune Paul Paralescu.Foarte șic arată o coafură realizată din împletituri și cosițe tradiționale. ”Se merge mult și pe zona aceasta de tradițional, de coafuri care aduc aminte de rural. Arată foarte bine în combinație cu voalul sau chiar și fără acesta”, spune hair stylistul.Accesoriile sunt și ele tot mai cerute. Miresele își doresc diademe, dar înclină tot mai mult către florile naturale și coronițe din flori naturale.      Părul trebuie pregătit
Paul Paralescu sfătuiește miresele ca înainte de ziua cea mare să treacă pe la salon pentru a pregăti părul. ”Dacă e deshidratat e indicat să punem înainte niște tratamente ca să arate cât mai bine. Apoi, se poate vopsi cu accente mai deschise pe lungime, pentru că pe bucle va arăta foarte bine. Cu cât părul este mai lung, cu atât avem libertate mai mare în alegerea coafurii. Așa că ar fi indicat ca domnișoarele să nu îl mai tundă din momentul în care știu că vor avea nunta”, spune Paul.

Posted by MOD Hairdressers on 14 Decembrie 2016

 

Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând.
Loading...