Hotel de trei stele pe Vasile Milea. Va avea centru SPA și parcare subterană

0 1.316

Sibiul își va primi turiștii într-un nou hotel care se va ridica pe Bulevardul Vasile Milea, la intersecția cu strada Oituz. Locația va fi una de trei stele.

În Planul urbanistic de Detaliu prezentat consilierilor locali spre aprobare se arată că noua construcție se va ridica după ce va fi demolată casa care încă se află pe acel teren. Apoi va începe construcția unui hotel ce va avea trei etaje și două nivele subterane.

Hotelul va avea 38 de camere duble și 4 apartamente cu o capacitate totală de cazare de 88 de locuri. La parter va fi amenajat un restaurant de 130 de locuri, iar în zona recepției va fi un bar de zi. Clienții se vor putea relaxa la SPA-ul hotelului, în cele două saune și în mini bazinul cu jacuzzi ce vor fi amenajate la etajul retras, unde va fi și o terasă exterioară. La etajul 1 se va lua mic dejunul într-o sală special amenajată.

La primul nivel subteran vor fi amenajate buătăria hotelului, spații anexe și câteva locuri de parcare, iar etajul 2 subteran va fi dedicat exclusiv parcărilor.

Numărul locurilor de parcare va fi de 56, cu trei mai mult decât prevede legea., iar pe strada Oituz va fi amenajat un loc unde va putea opri un autocar.

Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând.
Loading...