Lidl închide temporar un magazin din Sibiu

0 325

Magazinul Lidl de pe strada Rusciorului va fi închis timp de două zile, în 8 și 9 august, pentru lucrări de amenajare. Se va redeschide în 10 august cu promoții pentru clienți.

Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită.
Se va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

De la redeschiderea de joi, 10 august, și până duminică, 13 august, magazinul Lidl de pe Strada Rusciorului, Nr. 48 A,îi va aștepta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri.Pe durata lucrărilor de modernizare a unității, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinul Lidl din apropiere, de pe Șoseaua Alba Iulia, Nr. 47 A.

Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând.
Loading...