Poftiți la handmade, ateliere de creație și voie bună la Festivalul Creative Buzz de la Forumul German

0 348

Dragostea pentru artă adună meșterii populari, dar și împătimiții de creații unice la cea de-a 14 – a ediție a festivalului de hand-made Creative Buzz, care va avea loc în perioada 13-15 octombrie la Forumul German din strada General Magheru nr 1-3.

Cei 40 de expozanți și artiști din toată țara își vor demonstra creativitatea și talentul românesc, întâmpinând vizitatorii cu lucruri frumoase, produse lucrate manual, patiserie de casă, demonstrații live, dar și ateliere pentru copii.

Ca de fiecare dată organizatorii acordă o atenție deosebită copiilor din centrele de plasament ale orașului. Și la această ediție, cu ajutorul fondurilor care vor fi strânse în cadrul festivalului vor fi organizate ieșiri cu acești copii și vor fi acoperite o parte din costurile materialelor folosite de voluntarii de la Asociația de poveste în cadrul activităților cu copiii.

Creative Buzz este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrstă, iar accesul la festival este gratuit. Este deschis între orele 10 și 20.

Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând.
Loading...