Primarul Timișoarei audiat la DNA într-un dosar în care are calitatea de suspect

0 24

Surpriză mare la DNA. Vineri dimineață și-a făcut apariția aici chiar primarul Timișoarei, Nicolae Robu. Acesta spune că nu știe de ce a fost chemat.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, este audiat, vineri, la Direcţia Naţională Anticorupţie, în calitate de suspect, au declarat surse judiciare, pentru News.ro. Nicolae Robu a ajuns vineri la sediul DNA, pentru a fi audiat într-un dosar de corupţie. Potrivit unor surse judiciare, primarul Timişoarei este audiat de procurori în calitate de suspect. El a declarat, înainte de a se întâlni cu anchetatorii, că a fost citat telefonic.
„Nu ştiu să vă spun nimic, dar vă garantez că nu am nicio treabă cu corupţia. Asta vă pot garanta”, a spus Robu. Întrebat dacă e vorba de un dosar de mită sau de trafic de influenţă, primarul Timişoarei a răspuns: „Nu ştiu despre ce e vorba. Nu mi-au spus. Nu am emoţii pentru că nu am nicio legătura cu corupţia, cu traficul de influenţă”.
Robu a precizat că va face mai multe declaraţii la ieşire. „Când ies, fără probleme, că nu am ce să vă spun. E chemat şi primarul Ciuhandu şi…”, a mai spus Nicolae Robu. Fostul primar al Timişoarei Gheorghe Ciuhandu, fostul viceprimar Adrian Orza, secretarul Consiliului Local Ioan Cojocari, precum şi alţi funcţionari din primărie au fost trimişi în judecată de DNA, în aprilie 2016, pentru finanţarea ilegală a echipei de fotbal Poli Timişoara.

Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând.
Loading...