PROMOVARE ODS

SANCȚIUNE DURĂ pentru BĂTĂUȘUL de la Biroul de Ridicări Auto din Sibiu

0 167

Angajatul de la SC Piețe SA, care în urmă cu o lună de zile a agresat un tânăr din Sibiu s-a ales cu o pedeapsă pe măsura faptelor sale. Polițista de la Poliția Locală a scăpat însă de orice sancțiune.bataus

Ancheta efectuată de către cei de la Primăria Sibiu, la Biroul de Ridicări Auto din cadrul SC Piețe SA, în urma scandalului iscat în urmă cu mai bine de o lună de zile, a fost finalizată.[contextly_auto_sidebar id=”IhBAvsy8eU3MQILpJSumvFQcLKr1o8MV”]
Angajatul care a bruscat și a jignit un tânăr sibian, după ce a încercat să iasă cu maşina de pe unul dintre locurile de parcare amenajate de municipalitate de pe Calea Dumbrăvii, s-a ales cu cea mai dură sancțiune posibilă.
”Acel angajat a fost suspendat temporar pe o perioadă de trei luni și sancționat cu avertisment scris”, a declarat Mirela Gligore, pentru Ora de Sibiu.
După expirarea celor trei luni de suspendare, se va lua o decizie dacă vor mai fi luate alte sancțiuni. În cazul polițistei care a vrut să îi interzică tânărului să filmeze pe domeniul public, aceasta nu a primit nicio sancțiune.

Tudor Popa: ”Este o măsură normală”
Bloggerul Tudor Popa, cel care a fost agresat, a aflat de la reporterul Ora de Sibiu ce decizie s-a dat în urma anchetei. Acesta spune că este o măsură normală. ”Sincer vă spun că este o decizie și totodată o măsură normală. Orice instituție publică trebuie însă să știe ce angajați are pentru a nu mai apărea incidente ca acesta de exemplu”, a spus Tudor Popa pentru Ora de Sibiu.
VEZI AICI IMAGINILE ȘI CITEȘTE TOATĂ POVESTEA INCIDENTULUI DE PE CALEA DUMBRĂVII!

Comentarii
Incarca...
Loading...