Se caudă idei inovatoare printre studenți. Proiectele primesc până la 30.000 de lei

0 39

Casa de Cultură a Studenților Sibiu invită studenții să participe la Concursul Național de Proiecte Studențești 2017 organizat de Ministerul Tineretului și Sportului.

Se caută idei inovatoare cu tema stimulării participării studenților la viața societății, fiecare proiect cȃștigător fiind răsplătit cu o sumă de pȃnă la 30.000 de lei. Dosarele se depun ȋn perioada 12 – 26 mai 2017.
Prioritițile concursului sunt: susținerea și dezvoltarea de competențe antreprenoriale la studenți, dezvoltarea de programe de educație non-formală pentru studenți, dezvoltarea de activități specifice voluntariatului, educației civice și implicării sociale, susținerea accesului la cultură, a diversității în cultură și a activităților vocaționale pentru studenți.
Prin intermediul acestui concurs menit să stimuleze studenții din ȋntreaga țară, Casa de Cultură a Studenților Sibiu ȋși reiterează angajamentul de a ajuta tinerii talentați și creativi să ȋși finanțeze proiectele mai ample ȋn mediul social.
”Competiția stimulează atȃt dezvoltarea competențelor antreprenoriale, cȃt și implicarea ȋn activități civice cu impact asupra cetățenilor de toate vȃrstele și din toate categoriile sociale, oferind posibilitatea de a implementa ideile ȋn proiecte concrete. Specialiștii din cadrul Casei de Cultură a Studenților Sibiu oferă consultanță gratuită tinerilor interesați. Pentru a primi sprijin profesionist ȋn elaborarea documentației necesare obținerii finanțării, nu ezitați să ne contactați”, a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând.
Loading...