Sibian dat în urmărire internațională în Grecia pentru furt, reținut de polițiști la Poplaca

0 83

Un tânăr de 23 de ani din Popalca a fost reținut marți dimineață de polițiștii din localitate. El este dat în urmărire internațională pentru comiterea mai multor spargeri în Grecia. Acum este în arestul IPJ.

Un bărbat în vârstă de 23 de ani, domiciliat în comuna Poplaca, pe numele căruia autoritățile din Grecia au emis un mandat european de arestare pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt, a fost depistat de polițiștii Posturilor de Poliție Poplaca și Șelimbăr.
În dimineața acestei zile, în baza datelor și informațiilor obținute, polițiști din cadrul Posturilor de Poliție Poplaca și Șelimbăr au depistat un bărbat de 23 de ani, care era urmărit internațional.
Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Grecia au emis la data de 22.02.2017 un mandat european de arestare, fiind cercetat alături de alte persoane pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt.
Cazul a fost preluat de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu, iar bărbatul urmează a fi prezentat Pachetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia și ulterior, Curții de Apel Alba Iulia, în vederea luării măsurilor legale. Foto: arhivă

Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând.
Loading...