Start la înscrieri pentru Cupa de Ski a Consulatului Austriei. Competiția are loc în Poiana Brașov

0 196

Au început înscrierile în competiția CUPA DE SKI A CONSULATULUI AUSTRIEI LA SIBIU  – EDIȚIA VI. În acest an, competiția își schimbă locația și se va desfășura în  POIANA BRAȘOV, pârtia Drumul Roșu, varianta 3D.

Consulatul Austriei la Sibiu dă startul inscrierilor în competitia de ski alpin CUPA DE SKI A CONSULATULUI AUSTRIEI LA SIBIU. Ajunsă la a șasea ediție, competiția se va desfășura în data de 18 Februarie 2017, începând cu ora 08:00, pe pârtia Drumul Rosu, varianta 3D, din POIANA BRASOV.
Scopul acestui concurs este de a promova practicarea schiului – sport național austriac – în judeţele din circumscripţia Consulatului Austriei la Sibiu – Sibiu, Alba, Brasov, Mureș, Harghita, Covasna și nu numai.
CUPA DE SKI A CONSULATULUI AUSTRIEI LA SIBIU este o competiție pentru amatori, la care se pot înscrie toți iubitorii acestui sport. Înscrierea în competiţie este liberă, fără taxe de participare.
Numărul maxim al concurenților va fi de 170, înscrierea fiind făcută în ordinea cronologică a primirii cererilor de înscriere. Cei care se înscriu peste acest număr vor fi trecuți pe o listă de asteptare şi vor fi incluși în concurs în ordinea înscrierilor, în locul celor care, din diferite motive, nu s-au prezentat în timpul regulamentar pentru ridicarea numerelor de concurs sau nu au putut să ia parte la concurs. Persoanele din lista de asteptare vor putea intra in concurs doar pe locurile libere din grupa in care se incadreaza. Formularul de înscrieri îl puteţi găsi pe site-ul www.cupadeski.ro. Vă rugăm să citiți regulamentul concursului înainte de a va înscrie în competiţie. Termenul limită de înscriere este 10.02.2017, ora 17:00. Pentru mai multe informaţii, va rugăm accesaţi site-ul www.cupadeski.ro.
Consulatul Austriei la Sibiu, prin Consulul Onorific – Domnul Andreas Huber, pe lângă participarea sa activă la viaţa economică se implică şi în viaţa socială şi culturală a judeţului Sibiu, acest eveniment fiind o invitaţie pentru toţi cei ce iubesc sporturile de iarnă şi competiţia.

Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând.
Loading...