Start pentru ShoeBox 2016 la Sibiu. Se strâng cadouri pentru a aduce zâmbete pe fețele copiilor sărmani

0 3.128

Dintotdeauna, decembrie a fost luna cadourilor cu parfum de portocale și de scorțișoară. Copiii sunt cei care resimt din plin spiritul Crăciunului, iar cu multe emoții rup panglici și hârtii frumos colorate ce ascund jucăria mult visată.

Nimic nu se compară cu chicotelile și obrajii lor îmbujorați de fericire, nimic nu ne răsplătește mai mult decât un zâmbet sincer. De patru ani, Asociația WeHelp! împreună cu oameni frumoși și binevoitori, împachetează cu dragoste cutii de pantofi cu mici cadouri. ”Anul trecut, cu ajutorul vostru, am reușit să strângem un număr record de 1000 de cutii, ce au ajuns în inimile a o mie de copii prin magia Crăciunului. Continuând tradiția, vă așteptăm și anul acesta la căsuța ShoeBox din Târgul de Crăciun din Piața Mare să aducem împreună zâmbetele copiilor care au nevoie de noi”, spun organizatorii.
Locația ShoeBox este in cadrul Targului de Crăciun din Sibiu, iar orele in care se primesc cadouri sunt 16:00-20:00 ( zilnic). Perioada de desfășurare este 3-20 Decembrie.

Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând.
Loading...