Trafic întrerupt pe mai multe drumuri din țară

0 46

Zăpada și viscolul dau mari bătăi de cap românilor în această perioadă. Pe mai multe drumuri din țară, traficul a fost întrerupt din cauza viscolului.

Potrivit Centrului Infotrafic, la ora 7.20 traficul rutier era întrerupt pe DN26 Vânători – Blăgeşti, în judeţele Galaţi şi Vaslui, pe DN24D, în judeţul Galaţi, între intersecţia cu DN26, zona Folteşti, şi limita cu judeţul Vaslui, pe DN24A Murgeni – Fălciu, în judeţul Vaslui, pe DN24B Albiţa – Huşi, judeţul Vaslui, pe DN2F Vlădia – Ivăneşti, în judeţul Vaslui, pe DN15D Piatra Neamţ – Roman, judetul Roman şi pe DN11A Podu Turcului – Bârlad, în judeţul Vaslui.
Probleme pe DN11A sunt şi pe raza judeţului Vrancea.
În judeţul Iaşi, este restricţionată circulaţia autovehiculelor de mare tonaj pe DN 28A Târgu Frumos – Paşcani, din cauza ninsorii viscolite.
De asemenea, din cauza poleiului traficul rutier pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti a fost deviat de la kilometrul 106, sensul către Piteşti, pe DN65 prin municipiul Piteşti.
În judeţul Vâlcea, traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe un sens, alternativ, pe DN7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea, pe raza localităţii Câineni, din cauza unui accident.
În judeţul Constanţa, din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile Constanţa-Nord, Constanţa-Sud, Midia şi Mangalia.
În noaptea de joi spre vineri, în judeţul Vrancea, traficul feroviar a fost întrerupt pe magistrala 500, între staţiile Pufeşti şi Adjud, din cauza ruperii firului purtător al liniei de contact. Patru trenuri de persoane erau oprite. Traficul feroviar a fost reluat în jurul orei 5.30, scrie Mediafax. Foto arhivă.

Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând.
Loading...