Vedetele care au murit în 2016 – Marile staruri pe care le-am pierdut în acest an. De la George Michael la Carrie Fisher, Price, David Bowie și mulți alții

0 2.195

Rareori a trecut o săptămâna din acest an fără o știre despre moartea unei celebrități. După David Bowie, actorul britanic Alan Rickman, până la Prince şi George Michael, începutul anului 2016 a adus numai asemenea vești negre.

Starul pop, George Michael a murit la 25 decembrie (Crăciun). Cantaretul-compozitor a murit liniștit în pat, în Marea Britanie. Starul internațional a făcut parte din grupul de muzică „Wham!” În mod ironic, grupul din care a făcut parte, a fost cunoscut pentru hit-ul lor de vacanță „Last Christmas”(Ultimul Crăciun).

Zsa Zsa Gabor a fost o actriță maghiar-americană, care a decedat în data 18 decembrie, la vârsta de 99 de ori. Gabor ar fi împlinit 100  de ani în luna februarie.
Florence Henderson a murit la vârsta de 82 de ani, pe 24 noiembrie, în urma unei insuficiențe cardiace. Henderson a fost cunoscută pentru rolul ei, Carol Brady.
Alan Thicke a suferit o moarte subită și tragică pe 13 decembrie la vârsta de 69 de ani. Actorul, de mult timp și tată, pentru cântărețul Robert Thicke, a suferit un atac de cord în timp ce juca hochei cu fiul său în vârstă de 19 ani, Carter.
În vârstă de 27 de ani, actorul Anton Yelchin, cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale ca Pavel Chekov în reboot-ul Star Trek și Jacob Helm în  Like Crazy, a murit în luna iunie a acestui an. Actorul a fost găsit mort în fața casei sale, prins între mașina lui și o cutie poștală de cărămidă.
Doris Roberts a murit la începutul acestui an,la vârsta de 90 de ani, pe 17 aprilie din cauza unor complicații după ce a suferit un accident vascular cerebral.
Pat Harrington a murit la începutul anului, pe 6 ianuarie la vârsta de 86 de ani. Actorul a suferit o mică hemoragie cu trei săptămâni înainte de moartea sa.
Fosta prima doamna Nancy Reagan a murit în luna martie a acestui an la vârsta de 94 de ani, din cauza insuficienței cardiace. Înainte de a fi soția președintelui Statelor Unite, Ronald Reagan, Nancy a fost o actriță cu numele de scenă Nancy Davis.
Actrița Patty Duke a trecut, de asemenea, în nefiinţă în luna martie a acestui an la vârsta de 69 de ani. Ea a murit de septicemie dintr-un intestin rupt.

Daniel Francis Haggerty a fost un actor american, care a murit la vârsta de 74 de ani. El a suferit din cauza unor complicații generate de cancer, care i-au fost fatale.
Regina telenovelelor, Agnes Nixon, a fost creatorul All My Children și One Life to Live. Ea a murit în septembrie la 93 de ani, după ce a suferit complicații la boala Parkinson.

Bill Nunn a fost membru iubit al grupului renumit de actori care au jucat în multe filme. Nunn, care a fost cunoscut pentru rolul său ca Radio Raheem în Do The Right Thing Lee, a murit la vârsta de 62 de ani.
Rapper-ul Shawty Lo a fost ucis într-un accident de mașină pe 21 septembrie, Supranumit „Regele Bankhead”, acesta a murit la vârsta de 40 de ani.

Alexis Arquette a murit în urma unui stop cardiac, la vârsta de 47 de ani, pe 11 septembrie. Detaliile din  certificatul de deces al Arquette, dezvăluie că ea a luptat cu HIV timp de 29 de ani.

Celebrul actor și Willy Wonka & Starul Chocolate Factory, Gene Wilder a cedat complicaţii de boala Alzheimer pe 29 august. A murit  la vârsta de 83 de ani.
Rapper-ul Phife Dawg a murit din cauza unor complicații legate de diabet, pe 22 martie, la vârsta de 45 de ani.
Prince, legenda muzicii care a lăsat în urmă melodii nemuritoare, cum ar fi „Purple Rain” și ” Raspberry Beret ” a trecut în nefiinţă la data de 21 aprilieie, la vârsta de 57 de ani.
David Bowie
„Viața pe Marte” cântăreț vedetă în „labirint”, a murit pe 10 ianuarie, la vârsta de 69 de ani.
Muhammad Ali a murit la data de 3 iunie, la vârsta de 74 de ani, după o luptă lungă cu boala Alzheimer.
Cunoscut pentru rolul lui Hans Gruber în Die Hard și Severus Snape în filmele Harry Potter,  Alan Rickman a murit în  14 ianuarie, la vârsta de 69 de ani.
Chyna, populara WWE wrestler, care a jucat, , suprarealul Life, a murit la data de 20 aprilie, la vârsta de 46 ani.
Unul dintre membrii fondatori ai trupei Rock and Roll Hall of Fame, The Eagles, Glenn Frey a murit în 18 ianuarie, la vârsta de 67 de ani.
Big Ang a pierdut lupta cu un cancer pulmonar şi cerebral pe 18 februarie la vârsta 55 de ani.
Vanity, steaua pop a anilor ’80 a murit la data de 15 februarie, din cauza unei insuficiențe renale, la vârsta de 57 de ani.

Harper Lee, legenda literaturii a murit în somn, la 19 februarie, la vârsta de 89 de ani.
Natalie Cole, una dintre vocile cele mai adorate în muzică, a murit în ajunul Anului Nou 2015 de insuficienţă cardiacă, la vârsta de 65 de ani.
Cântăreţul Attrell Cordes, a fost cel mai bine cunoscut sub numele de Be Prince, a trecut în nefiinţă la vârsta de doar 46 de ani, din cauza unei boli de rinichi.

Carrie Fisher a murit marți 27 decembrie, după ce a suferit un atac de cord vineri, scriu cei de la publicaţia americană Variety. Purtătorul de cuvânt al familiei Simon Halls a dat o declaraţie pentru People în numele fiicei lui Fischer.

A murit actrița care a jucat rolul prințesei Leia în Star Wars. Detalii la link-ul https://goo.gl/8UyaTY

Posted by Ora de Sibiu on 27 Decembrie 2016

Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând.
Loading...