VIDEO FOTO – Accident mortal pe autostrada A1 între Sibiu și Deva. Doi cetățeni bulgari au murit

0 230

Aproape patru ore a fost afectat traficul rutier pe autostrada Sibiu – Deva, în apropiere de Sebeș. Acolo a avut loc un accident rutier, pe sensul de mers spre Sibiu, în urma căruia două persoane au murit.

Traficul rutier pe autostrada A1 Deva-Sibiu, a fost blocat vineri, în zona municipiului Sebeş, din judeţul Alba, în urma unui accident în care au fost implicate un TIR şi două autoturisme, iar două persoane şi-au pierdut viaţa şi alta a fost rănită, preț de aproape patru ore. Accidentul a avut loc pe sensul spre Sibiu al autostrăzii A1 Deva – Sibiu, la kilometrul 311, în zona municipiului Sebeş.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Alba, Luminiţa Prodan, a declarat că un autoturism a lovit din spate un TIR care, în urma impactului, a ricoşat într-o altă maşină. Potrivit Centrului Infotrafic al poliţiei române, în urma accidentului, două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alta a fost rănită. Persoanele ce au decedat sunt de cetățenie bulgară. Traficul pe A1, în zona producerii accidentului, a fost blocat, fiind deviat provizoriu pe DN7 (DE68), mai anuță News. La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră în zona unde a avut loc accidentul, pe sensul către Sibiu al autostrăzii A1, Deva – Sibiu, a revenit la normal.

Video – foto: Alba 24

Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând.
Loading...