VIDEO FOTO Brad de Crăciun inedit în frumosul Orășel Fermecat de pe Bălcescu

0 1.426

Piațeta “de la telefoane”, de pe str. Nicolae Bălcescu din Sibiu este de câteva zile gazdă pentru mini-târgul de Crăciun „Orășelul Fermecat”. Aici puteți vedea un brad de Crăciun cu totul inedit, iar câțiva comercianți cu produse specifice de sărbători vă așteaptă să le treceți pragul.

Organizatorii au reușit să implice sibienii în amenajarea Orășelului Fermecat astfel că au scos la concurs amenajarea bradului “altfel” care deja a fost construit peste fântâna artenziană de aici, nefuncțională pe timp de iarnă.Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, piațeta “de la telefoane” s-a transformat într-un mini-orăşel pentru copii. Căsuţele realizate în cel mai mic detaliu pentru a replica clădirile sibiene, vă așteaptă cu produse specifice acestei minunte perioade din an. Aceste căsuţe, alături de celelalte decoraţii, te transferă într-un spaţiu de basm, specific sărbătorilor.Mini-căsuţele adăpostesc pe întreaga perioadă a lunii decembrie un mic târg cu diverse produse care mai de care mai atractive: jucării de lemn pentru copii, produse specifice iernii, globuri şi decoraţiuni de Crăciun, dulciuri şi bunătăţi tradiţionale, produse vestimentare de sezon și altele.

Oraselul Fermecat te așteaptă cu multe surprize pe Nicolae Băl…

Oraselul Fermecat te așteaptă cu multe surprize pe Nicolae Bălcescu. Detalii la link-ul https://goo.gl/KAEkS7

Posted by Ora de Sibiu on 7 Decembrie 2017

Organizatorii Orăşelului Fermecat vă așteaptă aici în fiecare weekend cu concerte de colinde, muzică de cor, teatru de păpuşi pentru copii iar în 23 decembrie Moș Crăciun va împărți cadouri trecătorilor.

Orășelul Fermecat este un mini-târg de Crăciun organizat de către Asociația Art Point și co-finanțat de Primăria Municipiului Sibiu.

Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând.
Loading...