PROMOVARE ODS

VIDEO FOTO – CEL MAI ÎNJURAT ȘOFER SIBIAN al momentului în România. Îl cunoști pe acest teribilist?

0 1.125

sofer1Un teribilist aflat la volanul unui Audi A6 cu nr SB 88 YNI este în aceste zile cel mai blamat șofer din România pe rețelele de socializare. Imaginile surprinse de o cameră video și postate pe TraficTube, revoltă pe toată lumea.

Utilizatorul Răzvanbb a postat pe data de 7 martie o filmare video în care se observă cum șoferul unui Audi A6 cu nr SB 88 YNI se șicanează în trafic cu un TIR, pe DN7 între Deva și Arad. Acesta vrea să depășească TIR-ul pe un sector de drum cu două benzi pe sens, dar TIR-ul nu eliberează banda a II-a pentru că pe banda 1 era un sector cu mai multe gropi. Până aici nimic ieșit din comun, doar că într-un final șoferul din Audi face depășirea și după câțiva zeci de metri frânează brusc în fața TIR-ului ca să dea o ”lecție” șoferului ce a cutezat să nu se dea din calea sa.
Filmarea are deja zeci de distribuiri pe internet și pe grupurile de socializare de pe Facebook. Un membru al grupului INFO TRAFIC jud. SIBIU a postat și o fotografie cu aceeiași mașină parcată cu nesimțire pe mai multe locuri de parcare în spate la Facultatea de Inginerie din Sibiu. ”Pare sa fie acelasi idiot care parcheaza si pe 4 locuri”, a comentat cel ce a încărcat fotografia pe grupul INFO TRAFIC jud. SIBIU. În același grup la filmarea video postată de pe Trafic Tube sunt zeci de comentarii care condamnă gestul făcut de șoferul mașinii înmatriculată în județul Sibiu.
CITIȚI TOATE COMENTARIILE AICI!
Urmăriți mai jos imaginile încărcate pe 7 martie pe trafictube.ro si sunt disponibile pe youtube.com

Comentarii
Incarca...
Loading...