UPDATE VIDEO FOTO O eleva de 14 ani a căzut în gol de pe acoperișul unui bloc de pe Milea și a murit pe loc

0 341

O minoră de 14 ani a decedat după ce a căzut în gol de la etajul nouă al blocului Turn de pe Bulevardul Vasile Milea. Denisa Voilean se afla în vizită la niște prieteni.

UPDATE 3 – Fata a căzut de pe acoperiș și nu de la balcon
Adolescenta ce a murit miercuri seară la Sibiu nu a căzut de la etajul nouă al blocului Turn. Fata de 14 ani a căzut de pe acoperiș, acolo unde s-a urcat împreună cu alți șapte prieteni. Aceștia au ajuns pe bloc după ce au spart ușa încuiată cu lacăt. VEZI AICI VIDEO DE LA FAȚA LOCULUI!

CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO – Adevărul despre moartea Denisei Voilean. Fata era de fapt pe acoperișul blocului. Cum de a căzut doar ea?

Update 2 – Adolescenta este din Turnișor și este elevă în clasa a 8-a
Adolescenta se numește Voilean Denisa și locuiește pe strada D.D. Roșca dar miercuri seară a mers în vizită la niște prieteni ce locuiesc într-un bloc de pe Milea. Fata are 14 ani și este elevă la Școala Generală numărul 4. Vezi AICI mai multe detalii și FOTO cu Denisa.

CITEȘTE ȘI: FOTO – Denisa Voilean este adolescenta din Sibiu care a murit din cauza unui selfie

UPDATE 1 – Nu era singură pe balcon
Fata care locuiește în cartierul Turnișor pe strada D.D. Roșca se afla în vizită la niște prieteni. Erau acolo patru fete și patru băieți și au vrut să își facă toți un selfie de la balconul apartamentului de la etajul nouă. Detalii mai multe AICI.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Se pare că fata a căzut în gol de la etajul nouă după ce balustrada balconului s-a rupt. Din păcate medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic ca să o salveze. ’’Am auzit că a căzut de la etaj o fată. Sunt foarte mulți chiriași și studenți mulți. (..) E un holt lung cât lățimea blocului și sunt garsoniere acolo. Era un balcon mai mult pentru ghenă. Nu știu ce au căutat acolo..’’, a povestit un locatar din bloc.

CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO – Fata care a căzut în gol nouă etaje și a murit făcea un ’’selfie’’ cu prietenii pe balcon
”Se fac cercetări pentru a se stabili cauzele în care s-a produs acest incident”, spune Elena Welter de la IPJ Sibiu. Tânăra a murit pe loc. Revenim cu detalii!

Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând.
Loading...