VIDEO – Momentul în care senatorul Mihai Goțiu a fost bătut în studioul B1TV. Prezentatoarea s-a îngrozit

0 113

Prima înregistrare care arată momentul bătăii din studioul B1 TV dintre fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta și vicepreședintele Senatului, a fost făcută publică.

Mihai Guțoiu și-a scos certificat medico-legal. „Analizele constată că a avut loc agresiunea, leziuni la buză și picior, nu e ceva grav, dar fac dovada agresiunii”, a mai spus Goțiu, astăzi, la Institutul de Medicină Legală.
El a adăugat că, în funcție de programul de astăzi de la Parlament, va merge „azi sau mâine” ca să depună plângerea la poliție. Senatorul USR a povestit și cum a ajuns să fie lovit cu pumnul de către Mirel Palada.
„Era în pauza de publicitate, după ce în prima parte am avut discuții contradictorii. Dl. Palada în mod constant intervenea peste ce aveam eu de spus când eram întrebat. După ce l-am rugat să mă lase să termin ce am de spus, a patra oară când a intrat peste mine am spus: unul dintre motivele pentru care am intrat în politică e și faptul că m-am săturat de asemenea politicieni nesimțiți care nu te lasă să vorbești”, a spus Mihai Goțiu.

„În pauză a început să spună: să nu cumva să mai îndrăznești să mă faci nesimțit, nu mai țin minte exact, rezulta că după emisiune o să văd eu… Am zis: dacă continuați să mă întrerupeți o să spun că e complet nesimțit. S-a ridicat, m-a lovit cu pumnul în gură, cei din studio de la pază au intervenit și l-au scos”, a adăugat senatorul. El a mai spus că Mirel Palada „are de dat explicații cetățenilor”, pentru că „a fost unul din cei care au asigurat interfața Guvernului cu cetățenii, plătit din bani publici”. „Atunci jurnaliștii se gândeau că glumește când transmitea amenințări la adresa lor pe Facebook, se pare că nu glumea, e un personaj dispus să își desfășoare activitatea politică cu pumnii”, a mai spus vicepreședintele Senatului. sursa: digi24

 

Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând.
Loading...