PROMOVARE ODS

VIDEO – Sibian lovit și jignit de cei de la RIDICĂRI AUTO! Imaginile sunt REVOLTĂTOARE!

0 108

Un sibian susține că a fost agresat și apostrofat de angajați ai SC Piețe Sibiu, societate aflată în subordinea Primăriei Sibiu. Scandalul ar fi plecat de la faptul că tânărul, care ar fi parcat regulamentar, ar fi încercat să iasă dintr-un loc de parcare, moment în care a fost jignit de cei doi angajați ai societății.

scandal

Un sibian a fost jignit și bruscat de unul dintre angajații de la SC Piețe Sibiu SA, societate aflată în subordinea primăriei, după ce, susţine el, a încercat să iasă cu maşina de pe unul dintre locurile de parcare amenajate de municipalitate de pe Calea Dumbrăvii. Sibianul a descris evenimentul pe blog-ul personal.

[contextly_auto_sidebar id=”EMTGgVAJ60hj9w2hTukyktEt9S2onOms”]

„Într-o luni, la fix 11:54, stăteam lângă maşina mea parcată regulamentar şi vorbeam la telefon. Pentru că am văzut că vine o maşină ce vrea să parcheze, m-am grăbit să termin convorbirea şi să urc la volan pentru a-i lăsa locul meu. La momentul ăsta nu am băgat de seama că e vorba de angajaţi ai celor de la SC Pieţe Sibiu SA. Aşa cum ziceam, am închis telefonul, am urcat în maşină după care am dat să ies din parcare… moment în care cel din spate (al cărui loc de parcare voiam să i-l cedez) mă claxonează şi începe să gesticuleze mahalagistic. Apoi mi-a spus nişte cuvinte nu tocmai decente ca să nu spun chiar “nesimţite””, povestește sibianul. El a postat și un video în care angajații societății aflate în subordinea Primăriei Sibiu îl amenință și îl jignește „Tunde-te că nu ești fetiță” sau „Când te prind, te ridic!”. De asemenea, sibianul a mai spus că a doua zi după cele întâmplate, bărbatul care apare în imagini, după ce l-a văzut în trafic, „a dat să sară în fața mașinii mele, făcându-mi scene obscene”. „De la ameninţări a trecut la intimidare filmându-mi maşina iar poliţista cu care era (care nici ea nu a fost tocmai o domnişoară având în vedere că m-a şi lovit – se vede pe filmare) mi-a fotografiat maşina şi a dat-o prin staţie ca să fie verificată”, s-a plâns tânărul.

Sursa: blog-ul personal al sibianului

VEZI VIDEO

 

Comentarii
Incarca...
Loading...