Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.oradesibiu.ro
1. Conditii generale de utilizare:
Utilizarea site-ului www.oradesibiu.ro (denumit in continuare “site”) presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. In momentul in care acceseaza sau utilizeaza acest site, utilizatorii sunt obligati sa accepte de facto termenii si conditiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia persoanei respective de a inceta accesarea site-ului.

2. Materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului www.oradesibiu.ro
Continutul si design-ul site-ului si baza de date colectata de la utilizatori reprezinta proprietatea www.oradesibiu.ro si sunt protejate de legislatia in vigoare in Romania, in privinta drepturilor de autor si a drepturilor conexe.
Continutul site-ului poate fi utilizat exclusiv in scop personal. Orice utilizare in alte scopuri decat personale se va face doar cu acordul scris in prealabil al www.oradesibiu.ro.
Este strict interzisa copierea, reproducerea sau vanzarea partiala sau integrala a continutului.
Este permisa reproducerea a maximum doua paragrafe pe alte site-uri doar cu specificarea sursei si cu link catre site-ul nostru, dupa urmatorul model: Sursa www.oradesibiu.ro.
Utilizatorii care expediaza informatii catre site-ul www.oradesibiu.ro isi asuma obligatia de a nu incalca in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar detine si accepta implicit ca raspunderea pentru incalcarea acestora le revine in totalitate.

3. Modificarea termenilor si a conditiilor
www.oradesibiu.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul termenilor si conditiilor de utilizare, fara o notificare anterioara a utilizatorului.

4. Potrivit art. 206 C.P., responsabilitatea juridică pentru conţinutul articolului aparţine autorului/autoarei.