video - cnadnr: lucrările la autostrada sibiu – orăștie nu s-au oprit. imaginile arată altceva! cine minte?

Urmare informațiilor apărute în mass-media referitoare la oprirea a lucrărilor pe Autostrada Orăstie – Sibiu, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a anunțat oficial că acestea sunt nici mai mult, nici mai puțin decât FALSE. imaginile video filmate azi, 17 septembrie, arată însă cu totul altceva!

 

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a anunțat miercuri că ”ucrările de drum la Autostrada Orăștie – Sibiu sunt în desfășurare”.

Mai mult CNADNR spune că ipotezele lansate în mass-media conform cărora motivul unei presupuse opriri a lucrărilor ar fi de natură financiară sunt complet false, întrucât au fost efectuate plăți, iar în perioada imediat următoare vor fi efectuate și alte plăți semnificative în vederea atragerii de fonduri europene.

VEZI ȘI: VIDEO Au apărut primele gropi pe autostrada Sibiu – Orăștie, în zona Săliște

”De pildă, în acest moment, se află în verificări, urmând a fi plătit un certificat de lucrări în valoare de 17 milioane RON. Motivul pentru care o parte din utilaje așteaptă să poată interveni, se referă la faptul că procesul tehnologic nu presupune utilizarea concomitentă a tuturor utilajelor, pe tronsonul de autostradă desfășurându-se deja lucrări de asfaltare”, se arată într-un comunicat de la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România.

NU RATA: Proiectul autostrăzii Sibiu – Pitești s-a înpotmolit din nou. Uite motivul invocat de CNADNR!


Reamintim că o parte din presa locală și națională au anunțat ieri că lucrările la lotul 3 de la autostrada Sibiu – Orăștie, s-ar fi oprit din cauza unor probleme legate de plata facturilor către firmele care acționează în această zonă.

DE VĂZUT: VIDEO Un sibian merge în marșarier pe autostradă. Imaginile uimesc întreaga Românie!

Ba mai mult au apărut și fotografii în care se observă că utilajele constructorilor nu ar mai face lucrări pe acest lot.

ANALIZĂ Când vom circula pe cei 360 de kilometri de autostradă de la Sibiu la Nădlac

Astăzi, 17 septembrie, au apărut si imagini video care arată clar că pe lotul 3 al autostrăzii nu se lucrează mai deloc.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=iKsoQYhmpZM” splash=”https://i.ytimg.com/vi/iKsoQYhmpZM/maxresdefault.jpg” caption=”A1 Sibiu – Orăștie Lot 3 — 17 septembrie 2014″]

Ultima oră

Comentariul meu

Publică