femeie găsită moartă în baie la mall-ul shopping city sibiu

Angajații unui magazin din Shopping City Sibiu au făcut o descoperire șocantă. În baia mall-ului, au găsit o femeie decedată. Aceasta avea 63 de ani și era din Tălmaciu. Polițiștii fac cercetări, însă nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea unei infracțiuni. 

O femeie din Tălmaciu a fost găsită luni, în jurul orei 12:00, decedată în baie în mall-ul Shopping City Sibiu. Alarma a fost dată de către angajații magazinului CCC, care au găsit-o pe femeie zăcând pe jos. 

Potrivit surselor Ora de Sibiu, femeia era angajată la curățenie în magazinul DeFacto. Aceasta avea 63 de ani. 

La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje SMURD, cât și un echipaj al poliției. Cadrele medicale au constatat că persoana respectivă nu mai avea semne vitale. „În data de 08.11.2021, în jurul orei 11:18, ISU Sibiu a fost solicitat să intervină în Mall-ul situat pe raza localității Șelimbăr, unde o femeie de circa 63 de ani a fost găsită căzută în grupul sanitar. La fața locului s-au mobilizat prompt două echipaje SMURD dintre care un echipaj SMURD cu medic. Din păcate, femeia a fost găsită decedată”, a spus, pentru Ora de Sibiu, Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.


Medicul legist a stabilit că victima nu prezintă semne de violență, motiv pentru care nu se ia în calcul varianta săvârșirii unei infracțiuni, cel mai probabil femeia murind din cauze medicale. Polițiștii sibieni fac acum cercetări. 

„La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr, iar din primele informații furnizate la fața locului furnizate de medicul legist, s-a constatat că victima nu prezintă semne de violență, neexistând suspiciuni cu privire la săvârșirea unei infracțiuni. Cercetările în acest dosar continuă”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. 

Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. 

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

Publică

  1. De ce va tot repetați , sa umpleti Știrea ? Nu aveți prea multe detalii cu privirea cazului și pentru a avea la știre mai mult scris , scrieți de câte doua ori aceleași paragrafe , plictisitor ! Și condoleanțe familiei !

  2. Exact
    Cunosc 2 persoane vaccinate care au cazut in decurs de o săptămână. Una e stabila, cu parestezii, alta nu se știe, a fost nevoie de masaj cardiac pana la venirea ambulantei… Daca le spui ca de la vaccin, neaga cu desăvârșire….