foto tragedia de la slimnic - patru copii au rămas fără mame

Este o zi neagră la Slimnic. Două mămici sunt plânse astăzi de familiile lor, după ce marți seară s-a petrecut o nenorocire. 

Raluca și Elena au plecat la îngeri. Durerea familiilor rămase în urmă este de nedescris, mai ales fiindcă ambele aveau câte doi copilași.

Cele două femei, de 22, respectiv 43 de ani, au decedat după ce remorca unui tractor s-a răsturnat peste ele pe drumul dintre Mândra și Slimnic. Medicii au făcut tot posibilul să le țină în viață, însă traumatismele au fost fatale.

Cum s-a petrecut tragedia de la Slimnic – Primarul vrea să declare doliu în comună


Raluca, un înger care a plecat prea repede la ceruri
Raluca este tânăra care murit în spital, în urma tragediei de la Slimnic. Aceasta avea doi copii, o fetiță și un băiețel de câteva luni. Avea practic o viață fericită și împlinită. Soțul ei, care conducea tractorul, a fost rănit ușor.

foto tragedia de la slimnic - patru copii au rămas fără mame
Raluca, alături de soțul ei

Doi copilași o plâng astăzi pe Elena
Elena a lăsat în urmă doi copii, o fată și un băiat, de aproximativ 12 ani. Aceasta a murit pe loc, fiind prinsă sub remorca încărcată cu cartofi. Primarul din Slimnic, Ioan Șurean, a vorbit cu reporterii Ora de Sibiu și a spus că femeia provenea dintr-o familie cu o situație materială nu tocmai bună. De aceea, Primăria va dona o sumă de bani celor rămași în urmă.

CITEȘTE ȘI: Remorca ucigașă de la Slimnic – A murit și a doua victimă. Avea doar 22 de ani

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică