călin popescu merge la farul constanța - fostul jucător al sibiului este dorit și de uta

După ce s-a despărțit în această vară de FC Hermannstadt, mijlocașul ofensiv Călin Popescu are șanse mari să semneze cu campioana Farul Constanța.

Jucătorul de bandă a rămas liber de contract după ce nu și-a prelungit înțelegerea cu cei de la FC Hermannstadt și ar putea ajunge la Farul Constanța, unde este dorit de Gică Hagi. Pe fir au intrat și cei de la UTA Arad, însă tânărul jucător este tentat de o colaborare cu „Regele” Hagi, unde ar putea juca în locul lui Mazilu, care va fi transferat în Anglia.


În sezonul recent încheiat, Călin Popescu a fost juniorul U 21 de bază și a jucat în 30 de meciuri de prima ligă pentru FC Hermannstadt, reușind două pase de gol. În cariera sa a mai jucat pentru FC Brașov, Poli Timișoara, Sepsi OSK și UTA. Deși Călin Popescu și FC Hermannstadt și-au dorit continuarea colabărării, jucătorul a condiționat semnarea contractului de un număr de meciuri în care să joace, fapt care nu a fost agreat de conducerea clubului.

FC Hermannstadt va juca în prima etapă a Superligii, cu campioana Farul Constanța, meci  programat sâmbătă, 15 iulie, ora 18.30, pe noua arenă din Sibiu. Chiar dacă Călin Popescu va semna până atunci contractul este greu de crezut că el va prinde lotul ”marinarilor” pentru jocul de pe noua arenă din Sibiu.

călin popescu merge la farul constanța - fostul jucător al sibiului este dorit și de uta

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică