fc hermannstadt vrea să îl transfere definitiv pe căbuz. negociază cu cfr cluj

Conducerea clubului FC Hermannstadt va demara în iarnă discuții cu CFR Cluj pentru transferul definitiv al portarului Călin Căbuz (27 ani).

Căbuz a venit în vară de la CFR Cluj sub formă de împrumut pentru un an, pentru a suplini plecarea titularului sibienilor din sezonul trecut, Karlo Letica.

Dacă în primele jocuri de la revenirea sa la Sibiu a avut unele ezitări, Călin Căbuz a făcut meciuri foarte bune în ultimele etape.  ”Când nu ne-am apărat bine, l-am avut pe Căbuz în poartă, el a venit să îl înlocuiască pe Letica și a făcut-o foarte bine” a spus antrenorul Marius Măldărășanu după ultimul meci de campionat, 2-1 cu Universitatea Craiova.


Convinși de prestațiile bune ale lui Căbuz, conducătorii lui FC Hermannstadt vor demara în iarnă discuțiile cu CFR Cluj, pentru a obține transferul definitiv al portarului. Astfel, dacă vor avea siguranța că pot conta pe Căbuz și din sezonul viitor, sibienii nu mai sunt nevoiți să caute alt portar la vară.  Pentru sezonul viitor, în calcule poate apărea și Ionuț Pop (26 ani), portarul care a fost împrumutat de FC Hermannstadt mai întâi la CSM Slatina și din acest sezon la Steaua București.

Născut la Avrig, Căbuz are 14 meciuri în acest sezon între buturile lui FC Hermannstadt, 13 fiind în campionat. În cele 13 jocuri de campionat a încasat 12 goluri.  A revenit în vară la Sibiu pentru a fi titular, la CFR Cluj având șanse minime să apere.

Căbuz a mai jucat pentru Farul Constanța și Chindia și a făcut parte din lotul României U21 la Campionatul European de tineret din 2019.

fc hermannstadt vrea să îl transfere definitiv pe căbuz. negociază cu cfr cluj

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică