a revenit iarna. ninge ca în povești la păltiniș (video)

Iarna a revenit la munte. La această oră, în staţiunea Păltiniș ninge abundent, s-a depus deja strat de zăpadă, iar peisajul de martie s-a transformat într-unul hibernal. Potrivit unei informări emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, până mâine seară, în zonele montane vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă.

Valorile termice vor scãdea în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va avea înnorãri, iar aria ploilor se va extinde, astfel cã acestea se vor semnala în jumãtatea nord-vesticã a teritoriului, unde pe arii restrânse vor fi şi descãrcãri electrice, şi izolat în rest.

La munte vor fi precipitaţii mixte, iar seara, pe areale mici, şi în Moldova şi Transilvania. Cantitãţile de apã vor depãşi pe alocuri 15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în sud.


Cum va fi vremea joi

Vremea se va răci și va fi în general închisă. Trecător va ploua slab, iar vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări (rafale de 40…45 km/h). Temperatura maximă va fi de 7…9 grade Celsius, notează ObservatorNews.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică