dosar penal pentru trei sibieni. unul prins fără permis, alți doi în trafic băuți

În decursul ultimelor zile, poliția din zona Sibiu a intervenit în mai multe situații de conducere sub influența alcoolului și de conducere fără permis.

Pe data de 1 mai, în Slimnic, un șofer în vârstă de 49 de ani a fost oprit pentru control de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr. Testarea alcoolscopică a indicat un nivel de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar bărbatul a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice. A fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.


La data de 7 mai, în Cristian, un alt incident similar a avut loc, de această dată implicând un șofer în vârstă de 34 de ani. Testarea alcoolscopică a indicat un nivel de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar șoferul a fost supus recoltării de probe biologice. Un dosar penal a fost întocmit pentru aceeași infracțiune, conducere sub influența alcoolului.

În altă intervenție, pe data de 4 mai, în Poplaca, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 25 de ani. S-a constatat că acesta nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, fapt pentru care a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru conducere fără permis.

Ultima oră