spectacol deosebit în a doua zi de paște la arpașu de jos. ansamblul “comorile arpașului” a împlinit 15 ani de activitate (foto)

Spectacol de excepție în a doua zi de Paște la Arpașu de Jos: Ansamblul ‘Comorile Arpașului’ a sărbătorit 15 ani de activitate într-un eveniment impresionant, în prezența unor distinși oaspeți.

Sub deviza tradiției și culturii populare, Sala de spectacole a Căminului Cultural din Arpașu de Jos a fost neîncăpătoare pentru sutele de localnici veniți să se bucure de obiceiurile și cântecele care aduc aminte de frumusețea Țării Făgărașului.

În lumina participării doamnei Daniela Cimpean, Președinta Consiliului Județean Sibiu, și a doamnei Raluca Turcan, Ministru al Culturii, alături de domnul vicepreședinte Marcel Luca, ansamblul a oferit un regal folcloric impresionant.


Coordonat de către talentații dansatori și coregrafi Alesea și Ovidiu Sas, de la Ansamblul Folcloric Profesionist ‘Cindrelul – Junii Sibiului’, evenimentul a adus în prim plan tradițiile autentice ale comunității.

Primarul Constantin Văcariu a fost felicitat pentru implicarea sa constantă în conservarea și promovarea patrimoniului cultural, asigurând astfel că bogăția jocurilor și cântecelor străbune va fi transmisă și generațiilor viitoare. Un moment memorabil pentru Arpașu de Jos și întreaga sa comunitate!”

spectacol deosebit în a doua zi de paște la arpașu de jos. ansamblul “comorile arpașului” a împlinit 15 ani de activitate (foto) spectacol deosebit în a doua zi de paște la arpașu de jos. ansamblul “comorile arpașului” a împlinit 15 ani de activitate (foto) spectacol deosebit în a doua zi de paște la arpașu de jos. ansamblul “comorile arpașului” a împlinit 15 ani de activitate (foto) spectacol deosebit în a doua zi de paște la arpașu de jos. ansamblul “comorile arpașului” a împlinit 15 ani de activitate (foto)

Ultima oră