traficul pe valea oltului, supravegheat din elicopter. poliția: „este dotat cu aparatură pentru înregistrarea abaterilor la regimul rutier” (video)

Traficul pe Valea Oltului a fost monitorizat din elicopter. Acesta a survolat și supravegheat DN7, pe întregul tronson până la limita cu județul Sibiu, pentru a depista abaterile la regimul rutier. 

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat marți, 7 mai, între orele 15.00 – 18.00, o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere și impunere a respectării normelor rutiere pe DN 7, acțiune care a beneficiat de sprijinul unui echipaj din cadrul Inspectoratului General de Aviație al M.A.I., ce a survolat și supravegheat traficul rutier cu un elicopter dotat cu aparatură pentru înregistrarea abaterilor la regimul rutier.


„Acțiunea a avut ca scop prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în special combaterea nerespectării regulilor privind depășirea și încălcarea regimului legal de viteză. Cele 3 echipaje auto de poliție rutieră, aflate în trafic pe DN 7, pe întregul tronson până la limita cu județul Sibiu, au beneficiat de sprijin aerian, cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviație al M.A.I., în care s-a aflat și un polițist rutier care a transmis informații echipajelor de poliție rutieră aflate la sol pentru a interveni prompt, în vederea depistării celor care au încălcat normele rutiere”, informează reprezentanții IPJ Vâlcea. 

traficul pe valea oltului, supravegheat din elicopter. poliția: „este dotat cu aparatură pentru înregistrarea abaterilor la regimul rutier” (video)

Polițiștii au depistat în acest mod 27 de abateri pentru care au fost aplicate amenzi în valoare de aproximativ 5.000 de lei, dintre care 17 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Patru permise de conducere au fost reținute cu această ocazie, 3 pentru depășirea neregulamentară. Oamenii legii au retras și 4 certificate de înmatriculare. 

Ultima oră