actorul florin piersic transferat la o clinică privată pentru investigații suplimentare

Florin Piersic a fost transferat joi din Institutul Matei Balș la o clinică privată din București, conform informațiilor obținute de la sursele Digi24. Acolo urmează să fie supus unor investigații, după care este programat să fie transferat la Spitalul Foișor.

Decizia de a-l muta pe actor la o clinică privată a fost luată de către medici pentru a efectua o investigație PET-CT. După finalizarea acestei investigații, este prevăzut ca Florin Piersic să fie transferat la Spitalul Foișor pentru investigații suplimentare la genunchi. Sondelor de la stimulatorul cardiac i-au fost scoase pentru a permite efectul tratamentului cu antibiotice. Cu toate acestea, medicii consideră necesară și extragerea protezei de la genunchi pentru a putea trata infecția.


Actorul a părăsit Institutul Matei Balș într-o stare de sănătate bună, conform personalului medical. Managerul spitalului, dr. Adrian Marinescu, a confirmat că Florin Piersic se simte bine și are o energie bună. Acesta a fost transferat marți seară de la Cluj-Napoca la București cu un avion SMURD, care participa la un exercițiu NATO în Ungaria. În vârstă de 88 de ani, Florin Piersic a fost inițial operat la genunchi la Spitalul Militar Cluj-Napoca, apoi a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru supravegherea medicală, deoarece avea un stimulator cardiac. Operația a avut loc după ce actorul a avut un episod neplăcut la finalul unui spectacol, iar ulterior medicii au descoperit că avea o infecție la un genunchi, care s-a extins și la inimă.

Ultima oră