milița pantin și andrei marinache aduc opera "la serva padrona" pe scena sălii thalia. au fost vândute aproape toate biletele

Soprana Milița Pantin a început formarea în domeniul muzicii la Liceul de Artă “Ion Vidu” din Timișoara, iar în prezent urmează studiile de master la Universitatea Națională de Muzică din București, clasa conf. univ. dr. Claudia Codreanu.

Tânăra artistă a obținut numeroase premii și burse, printre care: Bursa de excelență pentru performanțe cultural–artistice remarcabile a UNMB, Premiul special “Luminița Constantinescu” al Concursului de canto “Alexandru Fărcaș”, Marele premiu al Concursului “Paul Constantinescu”, Bursa UNIMIR și Bursa SoNoRo. Milița Pantin este membră a Studioului Experimental în Artele Spectacolului Muzical “Ludovic Spiess” al Operei Naționale din București și a debutat recent pe scena Operei Naționale Române din Timișoara în rolul Adela din opereta “Liliacul” de Johann Strauss II. În această seară, o veți cunoaște pe scena Sălii Thalia în rolul Serpina, din opera „La serva padrona” de G.B. Pergolesi.


 Baritonul Andrei Marinache are deja în palmares numeroase premii la concursuri de interpretare: Concursul “Paul Constantinescu” Ploiești, 2019, “Stela Maris”, Constanța, 2021, Concursul “Nicolae Brânzeu”, Arad, 2022, Festivalul Muzicii Maghiare, Institutul Liszt București, 2022, și Concursul Internațional de Canto “Voci de primăvară”, Timișoara, 2022. Este absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxă “Justinian Patriarhul” din București și al cursurilor de master ale Universității Naționale de Muzică din București, în prezent completându-și studiile la clasa profesoarei Claudia Codreanu. A urmat cursurile de măiestrie artistică susținute de soprana Mariana Nicolesco, soprana Leontina Văduva, mezzosoprana Ruxandra Donose, mezzosoprana Aura Twarowska, mezzosoprana Claudia Codreanu, tenorul Ramón Vargas și bas-baritonul Sorin Coliban. În această seară, îl veți cunoaște pe scena Sălii Thalia în rolul Uberto, din opera „La serva padrona” de G.B. Pergolesi.

milița pantin și andrei marinache aduc opera "la serva padrona" pe scena sălii thalia. au fost vândute aproape toate biletele

Ultima oră