fc hermannstadt a transferat un fotbalist de la uta arad

Fundașul dreapta Tiberiu Căpușă (26 ani) a semnat cu FC Hermannstadt, după ce a devenit liber de contractul cu UTA. 

UTA a anunțat, sâmbătă, despărțirea de Tiberiu Căpușă, al cărui contract a expirat la finalul play-out-ului, iar clubul arădean nu a ajuns la un acord pentru prelungire.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!


Cotat la 750.000 de euro pe siteul transfermarkt, Căpușă va avea la Sibiu misiunea de a îl înlocui pe Mihai Butean, jucătorul care nu a mai dorit prelungirea contractului. Fundașul dreapta a mai evoluat la Farul Constanța, U Cluj și Chindia Târgoviște. Căpușă a fost titular de bază sezonul precedent la UTA, unde a acumulat 29 de jocuri în campionat, perioadă în care a marcat de două ori.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

”Tiberiu Căpușă este la #FCH!
 După două sezoane consecutive în SuperLiga Romania, ne dorim să (re)construim frumos! Ne dorim să ne consolidăm poziția pentru care am muncit să o avem acum în prima divizie a fotbalului românesc! Cum nimic nu se face doar din vorbe, am trecut la #FAPTE! Așa se face că în urmă cu puțin timp fundașul dreapta Tiberiu Căpușă a semnat un contract pentru următoarele două sezoane la echipa noastră! Tibi are 26 de ani, iar pe C.V.-ul său se regăsesc echipe ca Viitorul / Farul Constanța, U Cluj, Chindia Târgoviște și U.T.A. Arad, echipă pentru care în sezonul trecut a bifat 29 de meciuri, a marcat de două ori și a oferit trei pase de gol. De asemenea, noul nostru fundaș lateral are și o prezență sub tricoul Echipei Naționale a României, într-un meci amical împotriva Angliei. Tiberiu Căpușă este cotat la suma de 750.000 de euro pe site-urile de specialitate și a semnat cu A.F.C. Hermannstadt din postura de fotbalist liber de contract” este anunțul făcut duminică de FC Hermannstadt.
fc hermannstadt a transferat un fotbalist de la uta arad

Ultima oră