bărbat din sibiu pus sub supraveghere cu o brățară electronică după ce a amenințat cu moartea soția și cei doi copii

Miercuri, în jurul orei 22.00, polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul  Poliției Municipiului Sibiu au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui conflict între doi soți, în municipiul Sibiu.

”La locul incidentului polițiștii au constatat că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat în vârstă de 37 de ani i-ar fi amenințat cu moartea pe soția sa și cei doi copii minori. 

În urma evaluării efectuate privind riscurile la  adresa integrității fizice a femeii și a celor doi copii polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, printre obligațiile impuse bărbatului numărându-se și aceea de a nu se apropia de femeie și copii la o distanță mai mică de 100 de metri.” a declarat Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Pentru urmărirea modului de respectare a măsurilor dispuse, bărbatului i s-a montat un dispozitiv de monitorizare electronică. 

În cauză, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, se efectuează cercetări într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Ultima oră