curtea de apel alba iulia a respins contestația depusă de criminalul care și-a ucis iubita într-un apartament din sibiu (video)
foto ZiarulUnirea.ro

Joi, 23 mai, Curtea de Apel Alba Iulia a soluționat contestația în cazul tânărului din Sibiu, acuzat că și-a omorât iubita pe 18 mai. Decizia instanței menține măsura arestării preventive pentru inculpatul S.R. pentru o perioadă de 30 de zile.

CITEȘTE ȘI: Detalii înfiorătoare în cazul crimei de pe Mihai Viteazul: După ce a ucis-o, criminalul și-a spălat iubita

„Joi, 23.05.2024, în dosarul cunoscut opiniei publice ca „Dosarul Crimei din Sibiu”, Curtea de Apel Alba Iulia a respins contestaţia formulată de inculpatul S.R. împotriva încheierii penale pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu. Aceasta dispusese arestarea preventivă a inculpatului S.R., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă, iar inculpatul S.R. va fi cercetat în continuare în stare de arest preventiv pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 19.05.2024 și până la data de 17.06.2024, inclusiv,” a transmis Curtea de Apel Alba Iulia, citează ZiarulUnirea.

Inculpatul a fost arestat preventiv pentru omor acum câteva zile. Procurorii au indicat că crima a fost comisă pe fondul consumului de droguri, conform declarațiilor suspectului la audieri. Tânărul, care a suferit în trecut mai multe episoade psihotice, încerca să renunțe la substanțele nocive, dar nu a reușit.

VEZI ȘI: Lumânări aprinse în fața apartamentului de pe Mihai Viteazu în care o tânără a fost ucisă de iubit

Conform referatului de arestare preventivă, arma crimei a fost un cuțit. Între victimă și criminal ar fi avut loc o luptă, deoarece victima prezenta multiple răni la brațe, indicând că a încercat să se apere.

YouTube video

Ultima oră