doi răniți în urma unui accident pe dn14 la brateiu

Două persoane au fost transportate la Sibiu în urma unui accident de circulație pe DN14 la Brateiu. 

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au intervenit, joi dimineața, la un accident produs pe DN 14, în zona localității Brateiu.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe un drum secundar, un bărbat în vârstă de 75 de ani, din Dumbrăveni, a pătruns în drumul național fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Dumbrăveni spre Mediaș de către un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Brateiu”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul din Brateiu, respectiv o femeie în vârstă de 61 de ani și un bărbat în vârstă de 32 de ani, ambii din aceeași localitate, au suferit leziuni și au fost transportați la spital. „Echipajul SMURD a acordat asistență medicală unei femei în vârstă de 61 de ani care a fost transportat la CPU Mediaș întrucât a suferit multiple contuzii. Echipajul SAJ a acordat asistență medicală unui bărbat de 32 de ani care de asemenea a fost transportat la spital”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Fără mari probleme de trafic.

Ultima oră