lansare de carte dr. pavel chirilă și închinare la odoare sfinte la biserica ortodoxă de pe oncești

Joi, 23 mai, la ora 18.00, după slujba Vecerniei, la Biserica Ortodoxă de pe Oncești,  cartierul Vasile Aaron, Dr. Pavel Chirilă lansează o nouă apariție editorială, cu titlul „Izvoarele tămăduirii: deslușiri din medicina creștină”.

La evenimentul de lansare găzduit de către preotul parohiei  Mihai Petian sunt aşteptaţi să participe nenumăraţi credincioşi, alături de alţi preoți din Sibiu.

lansare de carte dr. pavel chirilă și închinare la odoare sfinte la biserica ortodoxă de pe oncești

Prof. dr. Pavel Chirilă este directorul Centrului Medical „Naturalia“, preşedintele Asociaţiei Române a Medicilor Fitoterapeuţi, doctor în ştiinţe medicale, medic primar medicină internă, prodecan al Facultăţii de Teologie din Craiova, profesor universitar de Bioetică Creştină,  cu specializare în fitoterapie şi homeopatie.

Reputatul medic este autorul mai multor cărţi care au cucerit cititorii, cu titlurile: Nu hrăni cancerul, Bolnavul ca victimă, Calea vindecării şi multe altele.

Lansarea cărţii profesorului Pavel Chirilă, într-o biserică din Sibiu, este cu atât mai specială cu cât, în această perioadă, în sfântul lăcaş au fost aduse recent două odoare sfinte spre închinare şi mijlocire: Icoana Maicii Domnului grabnic ascultătoare și Mâna Sfintei Elena, după cum ne-a declarat preotul Petian. Ele vor rămâne spre închinare până la Vecernia de sâmbătă 25 mai, a mai spus acesta.

Programul de vizitare al bisericii este următorul: de luni până sâmbătă, între orele 8-12 și 18-20. Luni și Joi seara va avea loc Vecernia, de la ora 17.

Ultima oră