shopping city sibiu, sponsor și participant la maratonul internațional sibiu 2024

Shopping City Sibiu anunță cu entuziasm participarea și sponsorizarea celei de-a 13-a ediții a Maratonului Internațional Sibiu, continuând tradiția de a susține stilul de viață activ, sănătos și dinamic, de la mic la mare. La fel ca anul trecut, centrul comercial se mobilizează nu doar în calitate de sponsor, ci și ca echipă de alergători pasionați, participând atât la cursele principale pentru adulți, cât și la Cursa Copiilor.

Anul acesta, Shopping City Sibiu se alătura cauzei „Unstoppable: Sport și Mobilitate Fără Bariere”, proiectul care promovează incluziunea și accesibilitatea în sport, prin intermediul bicicletei, a copiilor diagnosticați cu autism și Sindromul Down. Centrul comercial susține mișcarea în aer liber și echilibrul pe care mersul pe bicicletă îl oferă celor mici. Prin ciclism și copiii neurodivergenți au astfel posibilitatea de a-și satisface nevoile senzoriale, precum și sentimentul de apartenență la un grup.

Mai mult decât atât, o echipă de peste 50 de alergători, formată exclusiv din angajații Shopping City Sibiu și copiii acestora, este pregătită să participe la Maratonul Internațional Sibiu la cursele de adulți, cât și la cele destinate celor mici, cu multă voie bună și pasiune pentru stilul de viață activ. Anul acesta maratonul numără aproape 9000 de alergători înscriși la curse, pentru 51 de cauze ale comunității sibiene.

Toți participanții vor avea ocazia să se bucure la standul Shopping City Sibiu din mijlocul Pieței Mari, de antrenamente și doza de energie necesare înainte de curse, precum și pentru relaxarea de după. Standul va fi animat de jocul „Roata Norocului”, perfect aliniat cu tema maratonului din acest an, „Nu sta acasă, că-ți sta norocul”.

Centrul comercial le-a pregătit vizitatorilor o serie întreagă de surprize și premii prin participarea la jocul pregătit, cât și prin înregistrarea pe loc în aplicația SPOT. Printre premii se numără invitații la film, intrări la Stay Fit Gym, șosete colorate, prosoape, colaci de înot pentru copii și vouchere pentru cumpărături la Shopping City Sibiu. Toate activitățile de la stand vor fi susținute de o echipă entuziastă de promoteri, în Piața Mare, în ambele zile de maraton, 25 și 26 mai, în intervalul orar 09:00 – 15:00.

Evenimentul a fost inițiat în 2012 sub numele de SemiMaraton Sibiu. În 2017, odată cu adăugarea cursei de 42 de km, acesta a fost redenumit Maratonul Internațional Sibiu. Mai multe detalii despre programul Maratonului Internațional Sibiu 2024 pot fi găsite pe site-ul proiectului, iar informațiile referitoare la inițiativa Unstoppable: Sport și Mobilitate Fără Bariere sunt disponibile la secțiunea „Proiecte”.

shopping city sibiu, sponsor și participant la maratonul internațional sibiu 2024

Ultima oră