fc hermannnstadt a decis ce se va întâmpla în această vară cu ianis stoica

Mijlocașul stânga de la FC Hermannstadt, Ianis Stoica (21 ani) mai are trei ani de contract cu clubul sibian, care nu intenționează să îl vândă în această pauză competițională.

Venit în iarnă la Sibiu, Ianis Stoica a impresionat în a doua parte a sezonului, în care a marcat de 5 ori pentru FC Hermannstadt. Invitat la Ora de Sport, directorul sportiv al clubului, Radu Neguț a anunțat că nu se pune problema ca jucătorul să fie cedat în această vară.

YouTube video

 

”La acest moment, noi nu ne dorim îl vindem pe Ianis. Și nici Ianis nu-și dorește plece, știți. În fotbal, lucrurile se pot schimba în orice moment, dar ca și strategie acum, noi nu ne dorim să îl vindem pe Ianis Stoica. Acum câteva zile am vorbit cu el, nici el nu își dorește să plece” a anunțat Neguț la Ora de Sport.

Tânărul jucător și-a anunțat și impresarul că își dorește să mai joace un an la Sibiu. ”Chiar m-a sunat un agent la un moment dat din Israel, care a spus că e agentul lui. L-am sunat pe Ianis să îl întreb dacă într-adevăr e agentul lui. Mi-a confirmat că da, colaborează cu el și i-am transmis și omului că nu avem de gând să îl vindem. Același lucru i l-a spus și Ianis Stoica agentului său, că nu își dorește să plece în vara asta. Ianis vrea să mai stea un an la Sibiu. Asta e situația acum” a concluzionat Radu Neguț.

Ora de Sibiu, liderul presei locale online, a lansat anul trecut Ora de Sport, un produs dedicat iubitorilor de sport. Cu un studio modern și o echipă de profesioniști, emisiunea aduce în prim-plan interviuri exclusive și informații de ultimă oră din lumea sportului. În ultima ediție a Orei de Sport, redactorul-șef Dragoș Popescu l-a avut ca invitat pe Radu Neguț, directorul sportiv al clubului FC Hermannstadt.

fc hermannnstadt a decis ce se va întâmpla în această vară cu ianis stoica

Ultima oră