femeie rănită într-un accident pe calea dumbrăvii

Un accident rutier a avut loc, luni dimineața, pe Calea Dumbrăvii din Sibiu. Un șofer a ieșit dintr-o curte și a fost lovit de o mașină condusă regulamentar. O femeie a fost rănită. 

Polițiștii Biroului Rutier au intervenit la un accident produs pe Calea Dumbrăvii din municipiul Sibiu.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism, la ieșirea din curtea unui imobil, un sibian în vârstă de 19 ani a pătruns pe partea carosabilă fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un alt sibian, în vârstă de 74 de ani”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

O femeie în vârstă de 64 de ani, pasageră în autoturismul condus regulamentar, a suferit leziuni și a fost transportată la spital conștientă. „Un echipaj SMURD cu medic și motocicleta SMURD au intervenit de urgență pe Calea Dumbrăvii din municipiul Sibiu la un accident rutier. La fața locului echipajele au acordat îngrijiri medicale unei femei în vârstă de 64 de ani care a fost transportată la UPU Sibiu întrucât a suferit un traumatism toracic”, spune Raluca Marcu, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Fără mari probleme de trafic.

Ultima oră