Antrenorul Peter Schomers a declarat că nu ştie nimic de somaţia clubului şi că dacă va primi banii, va demisiona chiar el. Tehnicianul sibienilor se plânge de faptul că cei din conducere nu l-au susţinut în acest sezon.

Omul de pe banca lui CSU Sibiu a aflat de la oradesibiu.ro, de faptul că cei din conducere îi cer să demisioneze. Schomers spune că nu are de gând să-şi depună demisia pe masa conducerii. „Habar nu am de cererea asta. Acum aflu şi eu. Trebuie să îmi dea bani dacă mă dau ei afară. Să îmi plătească contractul şi pot să mă dea afară, dar până una alta îmi văd de treaba mea” a început Schomers. Acesta spune că nu va da niciun răspuns conducerii, decât în clipa în care oamenii de acolo vor merge şi vor vorbi personal cu el. „Să nu se aştepte să le dau un răspuns. Dacă vin şi discutăm civilizat şi dacă îmi dau banii atunci o să le satisfac cererea şi o să îmi depun demisia. Până atunci însă stau la echipă şi nu demisionez. Să mă dea ei afară dacă vor” a mai spus Schomers. Tehnicianul grupării universitare spune că este dispus şi la negocieri legate de banii de pe contract. „Dacă îmi dau aproape toţi bani, discutăm” a mai mărturisit Schomers. Neamţul de la CSU spune că va fi pe banca echipei la meciul de sâmbătă cu Rapid Bucureşti, dacă cei din conducere nu îl vor demite între timp.


Se simte „lucrat”

Antrenorul lui CSU Sibiu a explicat că o parte din jucători au dat tonul ultimului scandal din echipă. Schomers a declarat că Cristi Crăciun a fost cel care a inflamat spiritele la echipă. „Jucătorii români au pornit un conflict cu mine. Cristi Crăciun a venit la un antrenament dinainte de meciul de la Tg. Mureş şi mi-a spus că el şi încă trei jucători nu vor să facă antrenament. Am vrut să îi suspend pentru 2 jocuri pentru atitudinea lor. Nici măcar nu au vrut să dicutăm despre supărarea lor. E greu să ţii echipa în frâu, când nimeni din conducere nu te susţine” a mai declarat Schomers.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

Publică

  1. orice profesionist lucreaza pt bani si performanta, atata timp cat doar o parte din “echipa”, respectiv antrenorul isi face treaba, poate ar trebui sa plece altcineva, cum ar fi anumiti jucatori. Despre inteligenta lui Bata, nu prea avem ce discuta, pt ca nu e

  2. Da “M. Vulc” chiar esti! Misto ca te-ai autocaracterizat (NOTA: nu m-am referit la persoana M. Vulc, ci la cititorul care s-a semnat cu acel nume)