Dezvăluirile făcute de jurnalista sibiană Jeanina Vald în Adevărul de Seară, leagată de neregulile şi abuzurile de la Poliţia Rutieră Sibiu, au dus la ameninţări adresate prin SMS, la adresa acesteia.

Articolul apărut zilele trecute legat de abuzurile săvârşite de şeful Poliţiei Rutiere Sibiu, asupra unor poliţişti aflaţi în subordinea sa şi nu numai, au dus la apariţia unor reacţii dure şi vehemente în sânul poliţiei din întreg judeţul. Efectele celor dezvăluite de Jeanina Vlad au apărut chiar zilele trecute. Acesta a primit mesaje de ameninţare la adresa sa de pe un număr de telefon necunoscut.  Tânăra jurnalistă a depus o sesizare la Poliţia Sibiu, legat de acest aspect.


Citiţi întrega poveste accesând linkul adevărul.ro.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

Publică

  1. nu ti-e rusine domnule paulpopescu,daca intr-adevar esti tu…te comporti ca un pisic….Jeanina Vlad e cu 3 clase peste tine la toate

  2. Bai mai lasati-o jos ca macane!Jurnalista de kkt de la Adevarul de kkt o fi fost amenintata.Nu mai aveti ce scrie si va erijati in victime cand de fapt victimele sunt cititorii care fac imprudenta sa acceseze site-ul asta de kkt. Sunteti jalnici, lasati-va de meserie.Degeaba plateste Patriciu, sunteti niste rebuturi in mass-media locala. Huooooooooooo,cretinilor!