CSU merge în semifinale după un meci de infarct, în care Johnson a înclinat balanța la 89-87 cu cinci secunde înainte de finalul meci.

REACȚII DUPĂ MECI:

1. Fanii Clujului şi-au aşteptat favoriţii şi i-au aplaudat la ieşirea din sala Transilvania.

2. Jucătorii lui CSU şi cei de la Cluj au bătut palma la plecarea din sală, iar clujenii le-au urat succes sibienilor în partidele cu Asesoft.

3. Niciun oficial de la Mobitelco nu a participat la conferinţa de presă de după meci.

4. La finalul partidei, galeria lui CSU a intrat pe teren şi a încins o horă a bucuriei cu jucătorii.

5. Mircea Vulc a fost la un pas de a fi scuipat în momentul în care a trecut prin faţa galeriei echipei oaspete.[nggallery id=148]


DECLARAȚII:

Peter Schomers, antrenor CSU Sibiu:

„Băieţii au făcut un meci mare. Ştiam că cei de la Cluj joacă excelent şi aruncă bine de la trei puncte. Mă bucur extrem de mult pentru calificare. Cu Ploieştiul va fi greu, dar vom încerca să îi surprindem. Suporterii au fost incredibili, iar atmosfera a fost una de nota 10. Vom merge cu băieţii să bem o bere, iar apoi ne vom concentra asupra partidelor cu Ploieştiul”


Brandon Johnson, jucător CSU:

„A fost un meci dificil, dar mă bucur că am câştigat. Partida a fost dificilă aşa cum mă aşteptam, iar atmosfera a fost extraordinară. Fanii au făcut un spectacol excelent în tribune. O să mergem să sărbătorim victoria, dar nu sărbătorim prea mult, pentru că urmează meciurile cu Ploieştiul. Cred că avem şansa noastră şi putem să eliminăm Asesoft-ul. Legat de Sibiu, nu ştiu ce va fi după campionat. Personal aş rămâne şi la anul şi asta mai ales pentru suporterii aceştia”

[kaltura-widget wid=”uvdqhsmxw0″ width=”500″ height=”432″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]



18.48. Fanii au intrat în teren să își felicite favoriții. Clujenii scandează “Asesoft, bateți Asesoft”. Cele doua galerii se aplaudă una pe cealalată și cântă “ardelenii, ardelenii”[kaltura-widget wid=”62a02ycd9c” width=”500″ height=”432″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ align=”left” /]

Urmăriți mai jos meciul minut cu minut, cum a fost transmis LIVE TEXT pe Ora de Sibiu:

Peste 150 de suporteri clujeni au sosit la Sibiu, cu o oră înaintea începerii meciului. Şi fanii lui CSU au venit la sală mai devreme ca de obicei.

Bună ziua.

Cu o oră înaintea începerii meciului care decide cea de a patra semifinalistă în Campionatul Naţional de Baschet, Sala Transilvania vuieşte deja de framătul fanilor celor două echipe. Clujenii au astăzi cea mai mare galerie care a venit pentru ei vreodată la Sibiu, peste 150 de fani de la Cluj, fiind deja în Sala Transilvania. De partea cealaltă CSU joacă pentru prima dată în acest sezon cu casa închisă, toate biletele fiind epuizate încă de sâmbătă.

[nggallery id=144]

Ora 16.10

Echipa Clujului a intrat în sală pentru încălzire. De asemenea CSU Sibiu face şi ea încălzirea dinaintea meciului.

16.30

În sală a intrat antrenorul clujenilor, Tab Baldwin. Acesta este huiduit copios de superba galerie a Sibiului. Atmosfera este deja una de zile mari dinainte de începerea meciului.

Iată componenţa celor două echipe.

[kaltura-widget wid=”igar39xgts” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

IATĂ ECHIPELE:

CSU Sibiu:


4.Matthews, 5.Johnson, 6.Ban, 7.Brown, 8.Harrison, 10.Dohi, 11.Calotă, 12.Scott, 13.Andruş, 15.Crăciun, 21.Kabengele

Antrenor Peter Schomers

U Mobitelco Cluj:

4.Milacic, 5.Cuic, 6.Szijarto, 7.Osby, 8.Chetreanu, 9.Roberts, 10.Henry, 11.Krstanovic, 12.Gibson, 13.Lăpuşte, 15. Silvăşan, 23. Muntean

Antrenor Tab Baldwin

16.58 Se prezintă cele două echipe. Atmosfera nu a fost niciodată aşa de frumoasăla meciurile CSU – Cluj.

De remarcat că de la Cluj au sosit 3 autocare cu fani ai clujenilor, care stau în picioare pentru că nu au loc pe scaunele din sectorul rezervat. Se intonează imnul naţional. Fanii lui CSU cântă cu toţii.

Meciul stă să înceapă din moment în moment. Fanii canta CSU, CSU!


[nggallery id=145]

Sfertul I

MINUTUL 1 Clujul are primul atac. Krstanovic aruncă şi ratează. Matthews scapă mingea din mână.

Tot el recuperează. Crăciun înscrie din căciulă 2 puncte.

MINUTUL 2 Matthews face fault la Silvăşan. Clujul are timp nou de atac. Scott îl incomodează pe Osby care scapă mingea din mână. Apoi Silvăşan face fault la Matthews. Sibiul are 2 libere.

Americanul înscrie ambele aruncări. Scor 4-0. Osby pasează tare pentru Ciuc care scapă mingea afară.

Scott aruncă slab, dar Matthews e pe fază şi înscrie coş. Americanul are şi o aruncare liberă
Matthews transformă şi aruncarea liberă. Scor 7-0.

MINUTUL 3 Brown îl incomodează pe Cuic. Sârbul clujenilor are 2 libere.
Cuic transformă prima aruncare şi la fel face şi cu a doua. Scor 7-2.

Johnson ratează de 3 puncte. Silvăşan ratează şi el de 3 puncte, dar Ciuic recuperează. Apoi Crăciun face fault la Osby, iar acesta are 2 libere.

Americanul Clujului ratează prima aruncare şi face la fel şi cu a doua. Brown ratează de 3 puncte, dar Johnson recuperează. Apoi Gibson face fault la Matthews care are 2 libere. Americanul lui CSU le ratează pe ambele.

MINUTUL 4 Osby primeşte bine de la Silvăşan şi finalizează spectaculos
Scor 7-4.
Scott ratează incredibil de sub panou. Crăciun face fault la Silvăşan. “Bâtă” are deja 2 greşeli personale. Gibson egalează sacorul pe tabelă cu un coş de 3 puncte.

MINUTUL 5 Scott finalizează şi el în forţă şi are şi o liberă pentru că a fost faultat de osby
Scott ratează, dar Matthews e pe fază şi recuperează, iar apoi înscrie de sus. Scor 11-7.
Gibson pasează excelent la Krstanovic şi acesta înscrie 2 puncte.


MINUTUL 6 Cuic face fault clar la Matthews. Americanul are 2 libere
Sjijarto intră în locul lui Osby. Matthews ratează prima aruncare, dar o înscrie pe a doua
Scor 12-9. Matthews recueprează. Apoi Scott înscrie în forţă de sus. Scor 14-9. Johnson recuperează şi marchează. Scor 16-9.  Krstanovic înscrie norocos 2 puncte.

MINUTUL 7 Iese Ciuc şi intră Milacic la Cluj. Szijarto face fault la Matthews şi Sibiul are 2 libere. Matthews ratează prima aruncare. Americanul înscrie din a doua. Scor 17-11. Crăciun recuperează. Matthews face însă fault în atac.  Intră Calotă şi Harrison şi ies Crăciun şi Brown. Silvăşan înscrie 2 puncte.

MINUTUL 8 Scott joacă extraordinar. acesta face o piruetă şi înscrie 2 puncte. Scor 19-12.
Silvăşan pătrunde frumos pe centru şi înscrie 2 puncte.
Harrison aruncă slab şi ratează.

MINUTUL 9 Johnson face fault la Milacic. Sârbul are 2 libere. Milacic aruncă bine şi înscrie ambele aruncări. Scor 19-17. Johnson ratează din lateral, dar clujenii se grăbesc şi scapă mingea afară. La CSU reintră Crăciun în locul lui Scott.  Matthews înscrie 3 puncte.

MINUTUL 10 Silvăşan îl imită pe Matthews şi marchează şi el 3 puncte.  Matthews este faultat de Silvăşan. Americanul Sibiului are 2 libere. Matthews înscrie norocos prima aruncare. La fel face şi la a doua. Scor 24-20.
Henry sare şi înscrie. Are şi o aruncare suplimentară după ce a fost faultat de Calotă. O ratează, Scor 24-22.

Matthews scapă mingea din mână iar Gibson nu îl iartă şi înscrie. primul sfert se termină egal. SCOR 24-24.

[nggallery id=146]

SFERTUL II

MINUTUL 11 Sibiul are primul atac din sfertul 2. LA CSU a intrat Kabengele şi Brown.Clujul recupereză şi Henry marchează 2 puncte. Browm înscrie 2 punctre din cădere.

MINUTUL 12 Milacic înscrie de sub panou. Scor 26-28. Scott e de neoprit. Americanul înscrie 2 puncte
Clujul este sancţionat cu fault tehnic. Kabengele ratează prima aruncare liberă, dar o înscrie pe a doua. Sibiul are şi posesie. Scott ratează de 3 puncte. Apoi Brown face fault.

MINUTUL 13 Szijarto aruncă prost şi Sibiul are posesie.  Brown arubncă o minge ciupită care intră în coş. Scor 31-28. Szijarto aruncă excelent din lateral de 3 puncte.  Kabengele înscrie şi el din acţiune 2 puncte. Scor 33-31.

MINUTUL 14 Harrison recuperează pe aruncarea lui Henry. Scott ratează de sub panou. Iese Calotă şi intră Johnson.

MINUTUL 15 Krstanovic face “paşi” evident. CSU are posesie. Kabegele înscrie norocos. Scor 35-31. Cuic face fault în atac. Sârbul are 2 greşeli personale. Este time out Cluj.

MINUTUL 16 Kabengele ratează de sub panou. Gibson aruncă bine din lateral dreapta şi înscrie 3 puncte.

Brown ratează de 3 puncte. Dar Johnson recuperează şi Harrison înscrie apoi 2 puncte.

MINUTUL 17 Harrison face fault la Osby. Americanul Clujului are 2 libere. Osby înscrie norocos prima aruncare. O marchează şi pe a doua. Scor 37-36. Kabengele aruncă de la distanţă mare, iar minge nici nu atinge panoul. Osby recuperează pe o aruncare a lui Gybson şi înscrie 2 puncte. Scott înscrie şi el apoi norocos 2 puncte.

MINUTUL 18 Harrison face fault grosolan la Krstanovic. Sibiul cere time-out. Krstanovic are de executat 2 aruncări libere. Acesta ratează prima aruncare. O înscrie pe a doua. Scor 39-39. Johnson ia o minge pe cont propriu şi înscrie cu panoul. Scor 41-39.

MINUTUL 19 Scott face fault la Silvăşan. Acesta are 2 libere. Silvăşan înscrie prima aruncare. O înscrie şi pe a doua.
Johnson ratează de 3 puncte.  Cuic înscrie 2 puncte.

MINUTUL 20 Kabengele ratează de 3 puncte. Silvăşan înscrie excelent după ce pătrunde pe centru. Scor 41-45.
Matthews loveşte mingea cu piciorul. Clujul are posesie. E time out cluj. Mai sunt 12 secunde din sfertul 2.


La Buzău la fotbal. În minutul 40. Gloria Buzău – Gaz Metan. 1-1. Eric a deschis scorul pentru medieşeni în minutul 31, pentru ca Mera să egaleze apoi în minutul 36.


Gibson închide tabela la pauză cu un coş de 3 puncte. Scor 41-48.


SFERTUL III

MINUTUL 21 Clujul are primul atac.  Osby înscrie cu panoul 2 puncte. Scor 41-50. Crăciun este faultat de Gibson. Bâtă înscrisese în prealabil 2 puncte.  Bâtă ratează aruncarea liberă  Silvăşan înscrie 2 puncte din căciulă.  Brown înscrie şi el 2 puncte.

MINUTUL 22 Cuic face “paşi”. Sibiul are posesie. Gibson face fault la Brown. Crăciun înscrie 3 puncte, Scor 48-52.

MINUTUL 23 Silvăşan înscrie norocos 2 puncte. Krstanovic face fault la Matthews. Americanul are 2 libere. Matthews transformă doar o singură aruncare. Cuic face din nou “paşi”.

MINUTUL 24 Scott înscrie 2 puncte cu toată opoziţia lui Osby. Scor 51-54. Osby face şi el 2paşi”. Johnson aruncă prost, iar apoi Matthews face fault la Krstanovic. Americanul are 3 greşeli personale.

MINUTUL 25 Cuic înscrie 2 puncte. Brown face fault în atac. Clujul are posesie.
Brown ratează I N C R E D I B I L. Singur sub panou, dă pe lângă inel.  Cuic pătrunde nestingherit şi înscrie 2 puncte. Scor 51-58.

MINUTUL 26 Johnson pasează neglijent către Matthews şi mingea iese afară. Johnson fură o minge lui Gibson şi înscrie 2 puncte. Scor 53-58. Crăciun recuperează. Johnson aruncă de 3 puncte, dar ratează,. Crăciun e pe fază şi recuperează.

MINUTUL 27 Milacic face fault la Scott. Sibiul are timp nou de atac. Scott înalţă o minge pentru Matthews care înscrie spectaciulos. Scott recueprează. Tot el înscrie coş şi are şi o liberă, fiind faultat de Cuic. Este time-out Cluj. Scorul este 57-58.

Scott aruncă şi egalează scorul pe tabelă. 58-58. Cuic ratează de 3 puncte. Crăciun recuperează. Tot el greşeşte pasa către Matthews.

MINUTUL 28 Gibson pătrunde în forţă şi înscrie 2 puncte. Scott îl ridiculizează pe Krstanovic şi înscrie 2 puncte.Gibson înscrie din nou 2 puncte. Matthews înscrie de sub panou.

MINUTUL 29 Milacic pasează bine la Ciuc, care înscrie 2 puncte, scor 62-64. Crăciun face fault. Are 3 greşeli personale. Clujul are posesie. Milacic înscrie de lângă Calotă.

MINUTUL 30 Harrison aruncă slab. Johnson recueprează şi pasează la Matthews care ridică pentru scott. Scor 64-66. Silvăşan înscrie 3 puncte şi sfertul 3 se termină 64-69.


La Buzău în minutul 60. scorul este în continuare Gloria – Gaz Metan 1-1.


SFERTUL IV

MINUTUL 31 Kabengele scapă mingea afară. Clujul are posesie. Cuic driblează ca la fotbal şi înscrie 2 puncte. Harrison ratează de 3 puncte, iar apoi Kabengele ratează de sub panou.

MINUTUL 32 Lăpuşte ratează de 3 puncte. Johnson ratează şi el de 3 puncte. Diferența de 7 puncte se menține.

MINUTUL 33 Lăpuşte face “paşi”. Scott, pricipalul marcator al Sibiului înscrie din faţa panoului. Scor 66-71.

MINUTUL 34 Lăpuşte ratează de 3 puncte.  Johnson ridică sala în picioare cu o reuşită de 3 puncte. Scor 69-71.

Johnson recuperează.  Tot el ratează de 3 puncte.

Matthews recueprează, dar Szijarto face fault la el. Sibiul are posesie.

MINUTUL 35  Johnson înscrie 3 puncte şi Sibiul conduce din nou. 72-71!!!!!!!!!!

Harrison recuperează. Matthews “rupe” panoul cu un coş de sus. scor 74-71. Clujul cere time-out.

MINUTUL 36 Matthews recuperează şi tot el înscrie 2 puncte. Cuic înscrie 3 puncte. Scor 76-74. Johnson pune efectiv mingea în coş. Scor 78-74.

MINUTUL 37 Clujul face fault în atac. sibiul are posesie. Scott ratează. Iar apoi Johnson face fault la gibson.
Clujul are 2 libere.  Gibson aruncă şi înscrie prima aruncare. Americanul o transformă şi pe a doua. Scor 78-76.

Scott e în mână. Înscrie din întoarcere.

Johnson face fault la Gibson. Acesta are 2 libere. Gibson înscrie prima aruncare. O transformă si pe a doua.

MINUTUL 38 Scot înscrie cu panoul. Scor 82-78. Gibson înscrie 3 puncte pentru Cluj.

MINUTUL 39 Matthews dă emoţii, dar înscrie 2 puncte. Scor 84-81. Matthews recuperează. Sibiul are atacul. ssala e în delir. Tot Matthews înscrie 2 puncte şi Clujul cere time out la scorul de 86-81.
Mai sunt 1 minut şi 14 secunde de joc Sala cânta şi sare. Cuic înscrie 2 puncte.

La Buzău Eric a înscris în minutuln 67 pentru Gaz Metan. Mediaşul conduce în minutuln 75 cu 2-1

MINUTUL 40

Cuic face fault la Calotă. Sziajarto face şi el fault tot la Calotă. Kevin are 2 libere. Calotă ratează prima aruncare. O înscrie pe a doua.

mai sunt 40 de secunde.
Szijarto înscrie coş şi are şi o aruncare liberă. Krstanovic recuperează pe aruncare şi înscrie. Scor 87-87. Johnson înscrie 2 puncte. 89-87. Doar 5.2 secunde mai are Clujul ca să egaleze.

Victorieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! CSU învinge cu 89-87 şi merge în semifinale!!!

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

Publică

  1. Ce mama naibii sunt paragrafele acelea legate de fotbal? N-au nicio legatura, mi se rupe de fotbalul lui gaz-metan medias!!! Jesus!