Târgul de Crăciun se anunţă un succes anul acesta din prima zi, Piaţa mare fiind arhiplină la deschidere.

Mii de oameni au început să curgă spre Piaţa Mare cum s-a lăsat seara. Ora 19, anunţată pentru deschidere, a găsit centrul Sibiului plin de oameni. [nggallery id=448]


Tineri, părinţi, bunici şi copii au ieşit seara din case ca să dea o tură printre cele 70 de căsuţe ale Târgului şi apoi să se aşeze în faţa scenei în aşteptarea concertului de deschidere, susţinut de Andra.

Deschiderea oficială a trecut aproape neobservată, deoarece, în lipsa primarului Klaus Iohannis, viceprimarii Astrid Fodor şi Virgil Popa au cuvântat de sub Brad, iar instalaţia de sonorizare scotea nişte sunete înfundate.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

Publică

  1. Mă întreb, chiar trebuia postată prima poza cu pi***zdulina de Turcana? Nici aici nu putem scăpa de politicieni?
    @cozma: păi nu ne-au fraierit ei cu toţii? ce? parcă numai ea ne-a fraierit…
    tot noi suntem de vină, pentru că nu ieşim în stradă, pentru că înghiţim căcatul pe care ni-l toarnă cu polonicul. se pare că ne place gustul…

  2. Politicieni Jegosi si imputiti cant iti este mai mare dragu ca iesi sa te relaxezi dai de ei pe strada, profita jegoasa aia de statutul ei, SIBIENI TRAITI BINE iata ca ati aleso pe turcan aia parlamentar si tot degeaba nicio sichimbare in viata voastra :)) va fraierit =))