video accident spectaculos la ”cireșica”. o skoda a lovit în plin alte trei mașini

Accident spectaculos pe Calea Cisnădiei din Sibiu. Un șofer a pierdut controlul volanului și a lovit în plin alte trei mașini parcate regulamentar în zona Cireșica. Nimeni nu a fost rănit.

Accidentul a avut loc luni seară în jurul orei 19.00, pe strada Calea Cisnădiei. Un șofer originar din cartierul Valea Aurie, a lovit în plin cu un autoturism Skoda, alte trei mașini parcate regulamentar în afara părții carosabile.

Cele trei mașini accidentate, au fost serios ”șifonate” în urma accidentului. Șoferul vinovat a declarat că ar fi adormit la volan

”Veneam dinspre oraș. Nu știu cum s-a întâmplat. Pur și simplu nu știu. Mă duceam acasă să iau soția și să o duc la spital. Nu știu ce să vă zic. M-am trezit când am sărit peste bordură și într-o fracțiune de secundă am lovit mașinile acestea” a spus șoferul vinovat.

La un pas să acroșeze un pieton

Una din proprietarele autoturismelor avariate a mărturisit că soțul ei a fost la un pas să fie lovit în plin de mașina care a produs accidentul. Martorii spun că șoferul vinovat ar fi avut viteză.


”Mașina mea era parcată regulamentar. A venit cu viteză printre cei doi stâlpi și a intrat în mașina noastră și apoi a noastră în celelalte. Mașina e grav avariată. Soțul meu era lângă mașină. A trecut razant pe lângă el la jumătate de metru. Putea să fie mort acum. Șoferul spune că a adormit la volan. Avea viteză..”, spune proprietara uneia din mașinile avariate.

Viteza, cauza oficială după primele cercetări

Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit după primele cercetări că viteza este unul din motivele producerii acestui accident.

”Am fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale pe strada Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu, eveniment care s-a soldat cu avarierea a patru autoturisme. Din primele cercetări la fața locului rezultă ca și posibilă cauză a producerii acestui eveniment rutier, neadaptarea vitezei, ceea ce a condus la avarierea celor patru autoturisme”, a declarat subcomisar David Costin, de la Serviciul Rutier al Poliției Sibiu.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=qHH3gQBauRw”]
Șoferul vinovat a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

Publică