meci de orgolii pentru ”studenți”, la craiova!

În ciuda unui retur foarte slab, “studenții” lui Cătălin Vulc pleacă cu gândul la victorie la Craiova și speră să facă o figură bună în etapa a XXIV-a. Meciul însă nu va fi ușor, mai ales că lotul sibian se confruntă în continuare cu probleme medicale.


csu vs u cluj  (7)

După ultima înfrângere suportată de jucătorii CSU Atlassib Sibiu, jucătorii speră într-o evoluție bună, în meciul care se dispută în deplasare cu echipa SCMU Craiova. ”Sâmbătă avem un meci dificil, dra trebuie să ne revenim și să câștigăm. Trebuie să facem tot posibilul să câștigăm și va fi mai bine. Sper ca suporterii să ne susțină și să terminăm sezonul cu bine, cu victorii, și să facem treabă bună în Cupa României”, a declarat Gediminas Zyle.
Antrenorul sibian speră ca echipa sa să își revină. [contextly_auto_sidebar id=”IuF9xKd2Qsb5OQitIIuL1E8KQK6DSqqT”] ”Mai avem trei meciuri din sezonul regulat și încercăm să dăm ce este mai bun în noi, deși șanse la Play-Off mai sunt doar pur teoretice. Ca oricare alt meci, și pe acesta în abordăm cu gândul la victorie. Rămâne de văzut dacă vom și reuși. Sper să trecem de acest blocaj mental”, spune Cătălin Vulc.
CSU Atlassib Sibiu întâlnește sâmbătă, 14 martie 2015, de la ora 19:30 echipa aflată pe locul 11 în clasamentul LNBM, cu 8 victorii și 12 înfrângeri. Sibiul are în acest moment cu o victorie mai mult și mai are trei meciuri de disputat în acest campionat. Partida se derulează în Sala Polivalentă din Craiova și nu este televizată.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică