update video klaus iohannis nu a participat la ”înviere” și nici la slujba din ziua de paști la sibiu

klaus iohannisPreședintele României, Klaus Iohannis, s-a întors acasă la Sibiu în acest weekend. El va merge sâmbătă de la ora 21.00 la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică “Sfânta Treime” din Sibiu. Tot acolo o să fie prezent și duminică dimineață la ora 10.00. Transmitem în direct ambele momente.

Preşedintele Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, sărbătoreşte duminică Paştele.
Surse spun că preşedintele, alături de soţia sa, ar urma să ia parte la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică “Sfânta Treime” din centrul municipiului Sibiu. Slujba de Înviere va avea loc sâmbătă, de la ora 21.00, iar slujba din ziua de Paşte va începe la ora 10.00. [contextly_auto_sidebar id=”mg223sfXroGjovISsonYjNavCJs6vWSd”]
Biserica Catolică “Sfânta Treime” din Sibiu este lăcaşul de cult la care merg, de mai mulţi ani, Klaus Iohannis şi soţia sa.
În perioada în care a fost primar al municipiului Sibiu, Klaus Iohannis a participat frecvent la slujbele de duminică de la această biserică şi, chiar şi după ce a fost ales preşedinte, el a mers deseori la slujbele oficiate acolo.
De Crăciun, la câteva săptămâni după ce a fost validat în funcţia de şef al statului, Klaus Iohannis a participat la slujbă la aceeaşi biserică. De fiecare dată, şeful statului este însoţit de soţia sa, dar şi de câţiva dintre prietenii apropiaţi.

IOHANNIS NU A VENIT LA SLUJBĂ

Președintele României nu a fost prezent la slujba de Înviere de la Sibiu. Surse apropiate susțin că el și soția sa sunt plecați din țară. Șansele ca Iohannis și soția sa, să fie prezenți la slujba din prima zi de Paști, sunt extrem de reduse.


IOHANNIS NU A AJUNS LA SIBIU NICI ÎN PRIMA ZI DE PAȘTI

Președintele Iohannis nu a fost prezent nici duminică dimineață la slujba de la Sibiu. Șeful statului este plecat din țară, conform unor surse apropiate acestuia.

URMĂRIȚI MAI JOS IMAGINI DE LA BISERICA UNDE ERA AȘTEPTAT IOHANNIS

Ultima oră

Comentariul meu

Publică