noua ”fitză” printre sibieni – mesaj de ”la mulți ani” pe cerul sibiului! (video)

avion la multi ani

Sibienii tineri și nu numai încep să folosească un nou serviciu atunci când vor să facă o declarație de dragoste, să transmită un mesaj special sau chiar să își ceară în căsătorie iubitele. Avionul care trage un banner pe care scrie ”La Multi Ani” a apărut luni la prânz pe cerul Sibiului. Mesajul a fost dedicat principelui Radu, cel care și-a sărbătorit ziua de naștere la Sibiu.

Cu siguranță mulți dintre sibieni au observat astăzi în jurul orei 12.00 cum un avion (foto sus) a ”brăzdat” de câteva ori cerul Sibiului. Până aici nimic ieșit în comun, doar că aeronava care a survolat orașul avea după el un banner pe care scria ”La Mulți Ani”, semn că totul a fost cu dedicație pentru o anumită persoană.
Ora de Sibiu a luat legătura cu cei care fac astfel de zboruri și informația a fost confirmată chiar de cei care oferă în Sibiu o astfel de facilitate.
Practic totul se derulează prin intermediul celor de la Air Tour Travel, agenție care oferă astfel de servicii, tuturor care vor să ofere un cadou mai special celor dragi. Mesajul de luni a fost dedicat principelui Radu, cel care și-a sărbătorit ziua de naștere la Sibiu, în mijlocul elevilor de la ”Regina Maria” și Colegiul ”Octavian Goga”.
”Mesajul de LA MULȚI ANI, a fost cu dedicație pentru principele Radu. La ora stabilită dinainte avionul a survolat Sibiul, iar persoana căreia era dedicat acest mesaj, a fost informată să se uite către cer. A fost oferit de către noi la solicitarea celor de la Școala Regina Maria, sub formă gratuită”, a explicat Flaviu Vircă, tânărul căruia i-a venit ideea de a lansa o astfel de ofertă.
Avionul a fost pilotat de tatăl său preț de 30 de minute, interval de timp în care acesta a făcut mai multe survolări în zona în care persoana căreia îi era dedicat mesajul se afla la aceea oră.
Zborul de astăzi nu este primul de acest gen. Serviciul care este disponibil de la începutul acestui an, a mai fost folosit și de alte persoane. ”Am avut o comandă și pentru o cerere în căsătorie și am mai avut încă una pentru un mesaj de LA MULȚI ANI”, ne-a mai declarat Flaviu.


mesajul de ”la mulți ani” a fost dedicat luni pentru principele radu
Mesajul de ”LA MULȚI ANI” a fost dedicat luni pentru principele Radu

Prețuri pentru toate buzunarele
Dacă credeți că pentru un astfel de moment special trebuie să cheltuiți foarte mulți bani, ei bine nu este deloc așa. Prețurile pentru o oră de zbor la un avion care să transmită un astfel de mesaj costă puțin peste 200 de euro, iar banner-ul puțin peste 150 de euro. ”Pentru un zbor ca cel de astăzi prețul total este de aproximativ 300 de euro, dar noi l-am oferit ca o sponsorizare. Desigur prețul se discută în funcție de ce dorește cel care are de transmis un astfel de mesaj”, a mai declarat Flaviu, pentru Ora de Sibiu. Zborurile se fac cu decolare de pe Aerodromul Măgura de la Cisnădie.
Ideea este folosită cu succes și în alte țări, ca de exemplu în video de mai jos, realizat în Germania.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=RkW9onrx7BU” splash=”https://i.ytimg.com/vi/RkW9onrx7BU/hqdefault.jpg” caption=”Fk9 Banner Schlepp / Luftwerbung / Banner Tow”]

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică

  1. Directorii Școlii Gimnaziale „Regina Maria”,prof. ZOTICĂ LAURA și prof. SĂUCHEA CRISTIAN au dorit să marcheze momentul vizitei Alteței Sale Regale Principele Radu al României într-un mod inedit și la înălțime. Astfel, au apelat la serviciile pline de profesionalism și siguranță oferite de firma Air Tour Travel din Sibiu, condusă de familia VIRCA, tată și fiu, cărora le mulțumim și pe această cale. Nu în ultimul rând, dorim să aducem mulțumirile noastre pilotului instructor de excepție, cu peste 16.000 de ore de zbor, dl VIRCA NICOLAE, căruia îi dorim un număr egal de aterizări cu cel al decolărilor până la finalul carierei.