ce a cerut poliția celor de la drumuri naționale să facă, după tragedia de pe dn7 de la tălmaciu

accident talmaciuAccidentul avut loc luni dimineață pe DN7 în Tălmaciu, nu este primul care are loc la trecerea de pietoni unde o femeie și copilul ei au fost călcați de un camion. Polițiștii rutieri sibieni au cerut de mai multe ori montarea unor calmatoare de viteză în această zonă.

IPJ Sibiu a făcut mai multe recomandări celor de la Drumuri Naționale în legătură cu trecerea de pietoni de peste DN7, acolo unde o femeie și un băiețel au fost grav accidentați de către un camion. Mai mult femeia a decedat joi dimineață la Spitalul Județean Sibiu, datorită multiplelor răni suferite.
IPJ Sibiu spune că această trecere de pietoni este una extrem de riscantă, pentru că traficul pe DN7 este unul crescut.
Cei de la Inspectoratul Județean de Poliție din Sibiu spun că au transmis o soluție celor de la ”Dn-uri” pentru ca pietonii să traverseze în siguranță strada în zona în care s-a petrecut unul din cele mai grave accidente de circulație din acest an. ” S-a solicitat din nou celor de la Drumuri Naționale montarea de calmatoare de viteză în zona respectivă. S-a făcut această recomandare și în acest an”, a explicat Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
CITEȘTE SI: VIDEO MĂRTURII CUTREMURĂTOARE – Accidentul de la Tălmaciu: ”M-a strâns de mână și mi-a spus: AJUTĂ-MĂ! AJUTĂ-MĂ!”
Poliția Rutieră nu poate însă să îi și oblige pe cei de la Drumuri Naționale să monteze aceste calmatoare de viteză.
Vezi și: Femeia rănită în accidentul din Tălmaciu a murit. Iată cauza decesului!


Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

Publică

  1. De ce calmatoare de viteza ? Politia din Sibiu nu a auzit de semaforizare? Puneti domnilor semafoare macar pentru pietoni.Cand acestia doresc sa traverseze apasa butonul,circulatia se opreste si traversarea se face in siguranta .

  2. “Calmatoare” de viteza? Sa monteze o pasarela sa nu mai fie nevoit soferul sa incetineasca si pietonii sa-si riste viata trecand strada.