video foto – carmen iohannis mai solicitată la fotografii decât vedetele de la mma. atmosferă de vis în piața mare!

carmen iohannis la mma (1)Peste 30.000 de spectatori au fost prezenți joi seară la ediția din acest an a Media Music Awards, din Piața Mare a Sibiului. Carmen Iohannis a fost prezentă la eveniment, prima doamnă fiind mai solicitată la selfieuri decât multe din vedetele prezente la Sibiu.

Forfotă mare joi seară la Sibiu. Cele mai în vogă vedete ale muzicii dance, pop și rock ale momentului, au fost prezente la ediția 2015 a celui mai reprezentativ eveniment muzical al anului din România.
Cea de-a patra ediție a Media Music Awards a avut loc în Piața Mare din Sibiu. Pe o scenă impozantă au urcat cei mai în vogă artiști din România, cei care s-au bucurat de cele mai multe difuzări media în ultimul an: Andra, Smiley, Delia, Elena Gheorghe, Alex Velea, Holograf, What’s Up, Voltaj, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Maxim, Akcent, Corina, Otilia, Raluka, Fly Project, Andreea Bălan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Puya, Doddy, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nucă, Lariss, Bere Gratis, Jo, Randy, Uddy, Nadir.
Cei peste 30.000 de spectatori au creat o atmosferă electrizantă în centrul Sibiului, iar vedetele au fost extaziate de show-ul din Piața Mare.

După recitaluri vedetele au dat autografe și și-au făcut fotografii cu fanii, care i-au așteptat minute în șir să ajungă la ei.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=kMqP36raVOk” splash=”https://i.ytimg.com/vi/kMqP36raVOk/maxresdefault.jpg” caption=”Media Music Awards Sibiu 2015″]
Carmen Iohannis s-a pozat cu Smiley
La evenimentul de la Sibiu a fost prezentă și soția președintelui României. Carmen Iohannis a fost păzită în permanență de cinci agenți SPP, care au vegheat de la distanță ca nimeni să nu se apropie prea periculos de prima doamnă. Extrem de amabilă, Carmen a stat alături de viceprimarul Virgil Popa și a acceptat să facă fotografii cu toți cei care i-au solicitat acest lucru.


Soția lui Iohannis a primit și ea un favor. Smiley a ajuns în zona în care aceasta stătea în backstage și a făcut câteva fotografii alături de Carmen Iohannis.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=8bUnFKBPA2s” splash=”https://i.ytimg.com/vi/8bUnFKBPA2s/maxresdefault.jpg” caption=”Carmen Iohannis selfieuri cu spectatorii la MMA”]
Artistul s-a arătat măgulit de onoarea acordată. Soția șefului statului a stat mai bine de două ore la evenimentul din Piața Mare și a privit o parte din recitaluri dintr-o zonă special amenajată și în care nu a avut acces decât foarte puțină lume.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=TFK2DJdijGo” splash=”https://i.ytimg.com/vi/TFK2DJdijGo/maxresdefault.jpg” caption=”Carmen Iohannis la MMA”]

Ultima oră

Comentariul meu

Publică